Solunum hızlanması |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Ahmet2434
Üye Kayıt Tarihi: 04 Oca 2025 Konum: Türkiye Durum: Aktif Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2025 Saat 22:06 |
Merhaba hocam 3 yAsindaki oğlum var kışın her ayını geniz akıntısı ile başlayip öksürükle devam edip ve 1 günde hızlı solunumla bitiriyoruz bütün yazılarınızı okudum bir buçuk yaşında fıstık dan boğulma oldu parça çıktı sonrasında çok hasta oldu atesdi ağzında yaralardi yemedi içmedi hastanede yattik sonrası kış gelince de solunumumuz böyle olmaya başladı yabancı cisim olabilir mi hala çünkü bir defasında solunum hızlanması olduğunda doktor ventolin veriyor ve açılma olmadı diyor sırtını dinleyip yabancı cisim mi yuttu diyor filim istiyor film temiz geliyor gripse 2 kışı böyle gecirecek demişsiniz ilk kışımızı öksürük az olurdu ve 1 ay arayla olurdu solunumu sonra arası acilirdi yazın ara ara öksürük krizleri oldu ama 6 ay solunum hızlanması olmadı 2. Kışımız geldi Ekim gibi gene başladık ilk kışımızdan farklı olarak öksürük krizleri oluyor artık oksurmekden yoruluyor ve arası 15 güne düstü sık sık olmaya başladı nefes alır verirken alışını duymuyorum veririken ıhh diyor hocam geçen yıl ilk solunum hızlanması olduğunda hava kullandım sonra kullanmadım sizin dediklerinizi yapıyorum ama oda çok yıprandi bende 2 gün süren öksürük krizleri oluyor fıstık olsa görünmezmiydi
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118252 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Fıstık, Röntgende görülmez. Şanslı isenız, tıkanıklığa bağlı doku değişikliği olursa görülebilir.
Şikayeti devamlı olursa; yabancı cisim den şüphe edilebilir.
|
|
Ahmet2434
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
|
Hocam yazın da solunum hızlanmadı fakat öksürük krizleri oldu ateş düsük oluyor birde memlekette daha iyiydi İstanbul'da çoğunlukla burnu akıyor en son solunumu hızlanıp öksürük krizlerine gireli 10 gün olmadı şimdi Gine başladı öksürük İstanbul Anadolu yakasındayım hocam bildiginiz akcigerlerini dinlerrken anlayabilecek iyi bir hasatane veya doktor tavsiyeniz varmı
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Yabancı cisim olsa idi, bu kadar öksürük ile kendiliğinden çıkardı!
Grip için anlattıklarımı uygulayın. 1 hafta sonra Grip geçtikten sonra belli olur.
|
|
Ahmet2434
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
|
Bronkoskopi yaptırmayayım mı şimdi hocam ben bunu anlatınca gel bakalım dediler soluk borosunda da kalmış olabilir diye.insallah sizin dediğiniz gibi değildir. grip diyorum her hasta oluşunda ama solunum hızlaninca çok yoruluyor 1 gun boyunca birde hocam dediğiniz gibi bu 2. Kışımız inşallah birdahaki kış rahat geçiririz
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
O işlem; en son yapılacak olan bir işlem. O yüzden,Grip geçtikten sonra değerlendirelim dedim.
|
|
Ahmet2434
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
|
Tamam hocam şimdi düşük ateşi var ve öksürüyor baya ve konusmakda ve nefes almakta zorlaniyor gece bir avuç balgam kustuk azen normal nefes alıyor arada da hiç nefefe alamiyormus gibi ıhhh şeklinde nefes veriyor
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Ara ara sıcak buhar uygulayın.
SAKIN; Kortizon, Astım spreyleri, Allerji ilaçları, Öksürük ve Grip ilaçları, sonu "-zero, -cold, -hot" ile biten ilaçları kullanmayın.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|