|
Sola ani ağrı girmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2022 Saat 11:04 |
Hocam merhabalar nasılsınız, kalbe yada sol yan kalp civarına ani ağrı girmesi neden olur, saliselik bir kere acı girip çıkmasının nedeni ne olabilir, nabız 60 larda tansiyon, 9-6 yada 8-5 seyrediyor yıllardır. Çok teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyet??
Yas:???? |
|
![]() |
|
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
35 yaş bayan, fibromiyalji var denilmişti, bir kere iş yerinde dosyaya uzandıktan sonra olmuştu, bir kere iki üç ay sonra aniden kapıya çıkınca soğuk vurmuştu ondan sonra olmuştu, birde dün kar tipi vardı üşüttüm mü bilmiyorum eve geldikten 1 saat sonra filan oldu.en son 1 ay önce kardiyoloji herşey normal demişti, beloc kullanıyorum. Çok teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir kere; KESINLIKLE kalp ile ilgili degil!! Bu sikayetler ile bir Kalp Hastaligi dusunen doktor; SAHTEKARDIR!
DOLANDIRICININ ONDE GIDENIDIR. Bazi virus enfeksiyonlarindan sonra (bilhassa bu sene, kis basindan beri bu sikayetler, nerede ise her hafta soruluyor) bu sekil "Yan agrilari" (Pleurodynia veya Devils' Grip) cok sik goruluyor. Agri oldugunda, Novalgin veya Geralgin-M, 2 tane alin, gunde 6 taneden fazla almayin. Eski cevaplari da okuyun. Sicak kompres de iyi gelir.
|
|
![]() |
|
Hocam Allah razı olsun okuyacağım inşaallah, birde efermag magnezyum oksit 356 mg vermişti doktor fibromiyalji için, içinde 15 tane efervesan tablet var, kaç gün içeyim, kas ağrıları için uygun mudur, sizin farklı bir öneriniz olabilir mi, İyi ki varsınız. Çok çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goguste; "Fibromyalgia"???? Hadi canim sizde!
Fibromyalgia, eklemlerde olur. Bosverin. Verdikleri hicbir ilaci kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Hocam onu genel kas ağrıları için verdiler, birde neden hep sol yan acaba, sağda maşallah öyle ağrı girmesi VS olmuyor. Bunun bir açıklaması var mı yoksa tesadüf müdür.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tesaduf! Sag taraf da olabilirdi.
Eski cevaplari da okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|