Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SOL.TARAF ATES
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSOL.TARAF ATES

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2017 Saat 14:38
bugün 7 inci gün iştahı yavaş yavaş geliyor...halsizliği devam ediyor...hocamın dediği gibi grip arazları başladı....sabahtan öğlene uyanık kalma süresi 7-12:30 arası hemen uykusu geliyor..meyve falan yemiyor ..vitamin alamıyor haliyle...beklemedeyiz.Hergeçen gün iyiyie gidiyor.

DİP NOT: hastalığın ilk ve ikinci gününde 41,3 e kadar ulaştığımız ateşi antibiyotiksiz ve ateş düşürücüsüz atlatmış bulunmaktayız.hİÇ İLaç kullanmadık
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2017 Saat 12:07
10.uncu gün ve artık öksürük ve burun akıntısı dışında hiçbişey kalmadı enerjisi iştahı herşeyi yerine geldi.Artık yazmaya devam etmeyeceğim.
sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.