Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SOL.TARAF ATES
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSOL.TARAF ATES

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 06:52
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 06:58
sayiklamalar artinca. hic uyuyamayinca goturduk...
5 igne metpamid ibufen verdi almadim tabi.babasiylada tartisip duruyoruz.biktim valla artik...crp de pozitif....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120426
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 07:46
SAKIN, hicbir ilac/igne kullanmayin...
WBC: 7.5 ve 3.5 gibi son derecede dusuk seviyelerde; kesinlikle VIRAL bir enfeksiyonu isaret eder.
Ates: 4-5 gun surecek.. Hic de onemli bir hastalik degil.. Sadece Turk doktorlardan uzak durun.
Atesin sonuna dogru; Grip arazlari baslayacak...
CRP'ye kulak asmayin, bir suru sebepten yukselir. hepsinde de hucre yikimi vardir ki en fazla hucre yikimi, Viral enfeksiyonlarda olur.
Sakin cok gerekmedikce, atesini de dusurmeyin...
NOT: Enfeksiyoz Mononukleoz degil..  Bazi Coxsackie turleri sebep olabilir, yapilacaklar aynidir.
Yasini bilmiyorum (hic yazmadiniz),  eger 2 yasindan kucuk ise, 6.Hastalik da olabilir..
Bu hastalikta; ates duser, dokuntu baslar, ve cocukta hicbir hastalik arazi kalmaz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Mar 2017 Saat 07:52
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 11:53
< ="text" id="hexColValue" value="" size="10" style="cursor: default">
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 20:33
2012.kasim dogumlu ilk mesajda yazmistim hocam.bugun atessiz ama hic yemek yemeden 15 dkda bir bulanti nobetiyle devam.ediyoruz.
esime diyorum ki"bak gordunmu yine kadir hoca bildi bide adam hangi gunde ne olacagini soyluyor gece gittikte noldu diye "soylenip.duruyorum.
sonucuda yazacagimki herkes faydalansin.
sevgiler canim.hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 23:07
2 yasindan buyuk, 6.Hastalik da olamaz...
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2017 Saat 08:17
Bugun hastaligin 5inci gunu karin agrisiyla beraber ishal basladi.Ates tamamem kesildi.dun sabahtan beri su disinda hicbirsey yiyip icmiyor.Ates ten dudaklari catladi zeytinyag suruyorum.kurulugu alsin diye
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2017 Saat 19:03
SAKIN, ilac/antibiyotik, vermeyin...   Bol su/sivi gida teklif edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.