Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SOL.TARAF ATES
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSOL.TARAF ATES

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2017 Saat 23:47
sizi tanidiktan sonra havaleden hic korkmadim. ama iste caresiz kaliyoruz. kocamizla kavga ediyoruz dra goturmuyoruz diye etrafa laf  anlatmaya calisiyoruz.surekli elestiri ..ne anneligimize soylenmeyen laf  kaliyor ."ne genis insansin "diyenler bitiyor. cocuk atesler icinde sayiklarken bizde psikolojik olarak dik.durmaya ve etrafla mucadele.ederken cocugumuzinda basinda dra goturulmesin diye mucadele veriyoruz..okadar.caresiz.ve yalniz hissediyoruz ki sizin yazdiginiz bir cumle bize uzanan bir el.gibi geliyor.sabaha kadar cocugun basinda beklerken elizde telefon arsivi alt ust ediyoruz.
o yizden sizde soruyoruz. diye kizmayin..annelerin durumu gercekten zor.
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2017 Saat 20:48
HOCAM LUTFEN CEVAP YAZIN. DUN GECEDEN SONRA BU GUN GUN BOYU ATESI OLMADI.YEMEKTE YEDI SADECE ARADA KUSTU.CIMDI UYUDUKUSMAYLA UYANDI BIR AVUCA YAKIN KAN LI KUSTU .ATESIDE 38.8 OLDU NEDEN KAN GELDI HOCAM
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2017 Saat 21:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118491
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2017 Saat 21:20
Taze kan; agiz icinden geliyor. Ya isirdi, yada mide asiti tahris etti.. Biraz takip edin, bakalim arkasi
gelecekmi..
Ciddi bir kanama oldugunda, yutulan kan nedeni ile, kakasi "Katran siyahi renkte" (Melena seklinde) cikar..

Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2017 Saat 21:29
Tamam takip edecegiz.kan teti yaptirmaya gerek varmi...enfeksiyoz..... dediginiz rahatsizljkmi acaba
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 01:05
Gerek olsa, soylerdim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 02:00
Atesli bir hastalik gecirdi ise;  Enfeksiyoz Mononukleoz geciriyor demektir.
Viruslerle olan bu hastalikta, bu sekilde, algilama hatalari olur. Cisimler odugundan; yakin veya uzak,
kucuk veya buyuk,  gorulur. Mesafe tayini bozulur, buna bagli olarak, denge bozuklugu olur..Bu arazlarin
 hepsi hic bir tedavi gerektirmeden kendiliginden kaybolur. Eski mailleri okuyun, ornegi cok..

Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 02:05
Cevaplaesimde uye olduda az once onun kullani i adiyla yazmisim.hocam.ayninkisiyim
hocam.dakika tutuyorum tam 10 dkda bir aglayarak uyaniyor karnim agriyor diyor muhtemelen bulaniyor ogruntu geliyor bazen kusuyor bazen kusmuyor ve aurekli hayal goruyor.bana corbayi verme hadi kalkalim isiklari acin gormuyorum 5 dk boyle hayal gorup agladiktan sonra uykiya daliyor.10 dk sonra yine ayni seyler oluyor dun gecede boyleydi simdidie boyle bu kadar.nasil rutin olabiliyor normalmi keske. video gonderebilsem..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.