SOL.TARAF ATES |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
7beni
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
sizi tanidiktan sonra havaleden hic korkmadim. ama iste caresiz kaliyoruz. kocamizla kavga ediyoruz dra goturmuyoruz diye etrafa laf anlatmaya calisiyoruz.surekli elestiri ..ne anneligimize soylenmeyen laf kaliyor ."ne genis insansin "diyenler bitiyor. cocuk atesler icinde sayiklarken bizde psikolojik olarak dik.durmaya ve etrafla mucadele.ederken cocugumuzinda basinda dra goturulmesin diye mucadele veriyoruz..okadar.caresiz.ve yalniz hissediyoruz ki sizin yazdiginiz bir cumle bize uzanan bir el.gibi geliyor.sabaha kadar cocugun basinda beklerken elizde telefon arsivi alt ust ediyoruz.
o yizden sizde soruyoruz. diye kizmayin..annelerin durumu gercekten zor.
|
||
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
HOCAM LUTFEN CEVAP YAZIN. DUN GECEDEN SONRA BU GUN GUN BOYU ATESI OLMADI.YEMEKTE YEDI SADECE ARADA KUSTU.CIMDI UYUDUKUSMAYLA UYANDI BIR AVUCA YAKIN KAN LI KUSTU .ATESIDE 38.8 OLDU NEDEN KAN GELDI HOCAM
|
||
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118491 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Taze kan; agiz icinden geliyor. Ya isirdi, yada mide asiti tahris etti.. Biraz takip edin, bakalim arkasi gelecekmi.. Ciddi bir kanama oldugunda, yutulan kan nedeni ile, kakasi "Katran siyahi renkte" (Melena seklinde) cikar.. |
||
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Tamam takip edecegiz.kan teti yaptirmaya gerek varmi...enfeksiyoz..... dediginiz rahatsizljkmi acaba
|
||
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
|
Gerek olsa, soylerdim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
|
Atesli bir hastalik gecirdi ise; Enfeksiyoz Mononukleoz geciriyor demektir. Viruslerle olan bu hastalikta, bu sekilde, algilama hatalari olur. Cisimler odugundan; yakin veya uzak, kucuk veya buyuk, gorulur. Mesafe tayini bozulur, buna bagli olarak, denge bozuklugu olur..Bu arazlarin hepsi hic bir tedavi gerektirmeden kendiliginden kaybolur. Eski mailleri okuyun, ornegi cok.. |
||
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|