SOL.TARAF ATES |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
7beni
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2017 Saat 19:16 |
hocam.bugun oglumu okuldan aldigimda uyukluyordu sol.tarafi atesliydi .eve getirip.dus aldirdim simdi yine sol kulagi kirmizi atesli boynuda atesli sol.kulagi serin.
oksuruk.zaten bir suredir vardi burnuda akiyor 2 haftadir .ates bugun basladi solda ve kulakta olmasinin anlami varmi.hali yok ama oyun oynuyor gozleride sulu.2012 kasim dogumlu
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118491 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Grip geciriyor, ilgili yazilarimi okuyun..
|
|
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hocam simdi uyuyor ates saga gecti.sol tarafi buz gibi.atesi 39.9 ates dusurucu vereyimmi uyandirip icirememde.kusar napsam.hic boylede ates gormedim.kizmayin sizim gecmistede boyle tel taraflinates bulamadim
|
|
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hocam atessiz geceyi atlattik sabah ates dusmustu.simdi kusmaya basladi.domuz gribi diyeceksiniz muhtemelen.peki daha oncede gecirmisti gecen seneden beri bu sekilde 6 kere hasta oldu.bir kere olunca bagisiklik kazanmazmi
|
|
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hocam yine ateslendi kulak ici 40.2 oldu
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Gripler; 4-5 gun ates yaparlar.. Niye okumuyorsunuz???
|
|
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
okumaz olurmuyum 5 yildir sizinle buyutuyorum.Lakin ayni hastaligi surekli olunca bagisiklik kazanmadimi onu merak.ediyorum birde 40 i gecsede ates dusurucu veremiyorum.birsey olurmu diye merak.ediyorum.hocam.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Grip viruslerinin, yuzlerce cesiti var.. Bir de bu Grip virusleri 2-3 senede bir vucut yapilarini degistirdigi icin, kazandiginiz bagisikliklar pek bir ise yaramazlar. Makalelerim arasinda; listenin en altinda, ATES ile ilgili makaleyi okuyun.. Ates; hic bir zaman, hicbir derecede tehlikeli degildir ( Sicak carpmasindan bahs etmiyorum). Atesin bagisiklik uzerine cok buyuk etkileri vardir. Ates cikmazsa, bagisiklik calismaz. Duyduklariniz, tamamen Turk doktorlarinin uydurmalaridir. Sizleri ates ve Havale ile korkutup, devamli doktorlara tasinmanizi isterler. Korkacaginiz, butun hastaliklarin asilari vardir.., Asi yaptirmiyorsaniz, oda sizin bileceginiz bir is.. O zaman da; her ates'de doktora gitmeniz gerekir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Mar 2017 Saat 20:04 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|