Soğuk eller |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ceren85
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 9 Saat 1 Dakika önce Saat 23:44 |
Hocam merhaba
2,5 yaşındaki oğlum gecen hafta grip geçirdi, şuan sadece balgamlı öksürüğü kaldı Birşey fark ettim, gripte Yuksek ateşi vardı çok halsiz olunca ibufen verdim, ateş düştü ama elleri ayagları çok soğuktu sanki üşüyordu.Ateşi 36,5 olmuştu. Normal günlerde de ( kışı) elleri soguk oluyor, evimiz sıcak üşümemesi gerekiyor. Gece yeni uyurken kafası çok terliyor, yastığı su oluyor ,buyuk oğlumda 7yaş aynı durum, sadece uykuya yeni girdiğinde ilk 1-2 saatte çok yerler . Vitamin D seviyesi normal test yaptık Neden olur acaba ?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118324 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yapisal bir durum. Onemli degil.
Turkiye'de, D vitamin seviyeleri ya hic bilinmez, ya da isin namussuzlugunu yaparlar! Olmasi gereken seviye: 50-100 arasidir. Turk doktorlar D vitamin eksikligini tedavi etmesini bilmedikleri icin, kasten D vitamin alt seviyesini 6.6'ya kadar indirmislardir. Bu sayede de tedavi etme zorunlugu olusmuyor!! Sizin; "normal" demeniz benim icin HICBIR SEY IFADE ETMEZ!! Siz bana sonucu yazin. Karari ben veririm. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|