|
Soğuk alginligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mar 2022 Saat 16:53 |
Hocam merhaba 3yasinda 12.0 kg oglum bir hafta önce grip oldu ama direk sarı koyu kıvamlı sümük oldu ve sanırım ciğerleri dolu dolu oksuruyor. Ateşte vardi normalde bir kaç gün ağır olurdu sonra ayakta gecirirdi. Ama bu sefer bir haftadır o ilk ağır tablo hiç geçmiyor ne gecemiz ne gündüzüm var hocam. Öksürük balgamli ve dolu dolu. Hiç geçme hafifleme dahi yok. Bugun illiadin vermeye başladım ilk saatler illiadinden sonra akıntı berraklasiyor sonra geri yoğun gözlerine kadar enfekte oldu tombrased aldim başladım dun. Hocam bactrim vereyim mi evde var. Bir de ağzı açılalı aylar oldu yine de verebilir miyim.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bactrim kullanabilirsiniz, en azindan bir zarari olmaz. Muhtemelen de faydali olur.
Griplerin tedavisi yoktur. En az 2-3 hafta, hatta aylarca surebilirler. Turk doktorlara inanip, kortizon ve astim ilaclari ile sahte iyilik hali yaratmanizin hicbir faydasi yoktur. grip icin anlattiklarimi uygulayin. Ilk sayfadaki ilgili yazilarimi da okuyun.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çocuğumun durumunda hiç iyileşme olmuyor aşırı derecede genzi dolu burnu akmıyor ama geniz akıntısı şeklindede akmıyor tıkıyor çocuğu hocam özellikle geceler perişanım. Balgam söktürücü mu kullansam.onerir misiniz hocam birde burnuna sık sık serum sıkmam lazim ama aşırı tepki gösteriyor resmen elini ayağını tutup uzerine çıkıp sıkmaya çalışıyorum hocam çoğu zaman da birakiyorum sıkmadan. Zorlayayım mi hocam
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Griplerin tedavisi yoktur.
2-3 hafta surecek. Aralarda Sicak su buhari uygulayin. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|