hocam persembe gunu oğlumun boğaz ağrısı, boğazlarda kızarıklık, dılınde beyazlık ve 39,5 kadar yukselen ateş şıkayeti oldugunu söylemıstım. doktora gıttıgımızde kan tahlılı yaptırmadan antıbıyotık kullanmayın demıstınız.
hıpokrat yemını etmıs saygıdeger doktorlarımız!! ılaç şirketlerınden yüzde mi alıyorlar acaba. tedavi diyince ilk akıllarına gelen neden antıbıyotık oluyor acaba... :(
dun doktora gıttık muayene sonrasında grıp oldugunu ve bogazlarında kızarıklık oldugunu antıbıyotık verecegını söyledı. ısrarla antıbıyotık ıstemedıgımı verılecekse de kan tahlılı ıstedıgımı söyledım. kan tahlılın parası doktorun cebınden cıkacak gibi kan tahlılıne gerek yok ben göruyorum dedi
doktorlarımızda!! ya ben çok iyi doktorum bı bakışta nedir anlarımı ispatlama çabası var ya kan tahlılı yazmaya ve sonuclarını okumaya üseniyorlar, ya da kan tahlılının ucretını kendılerının degıl hastanın odedıgını bılmıyorlar...

neyse hocam uzatmıyım... sonucta bana antıbıyotıgı verdı ama almak ıcın eczaneye dahi gitmedim. boğazlarındakı agrı devam edıyor. yemek yerken yutkunamıyor cok acıyor dıyor. boğazları ıcın eğer antıbıyotık gerekıyorsaydı, ben kullanmıyorum dıye sorun yaşarmıyız. hastalık süresi uzar ya da başka bir şey olur mu? boğaz agrısı için tavsiyeniz var mı?