Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sizin çocukda böylemi(düşme)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusizin çocukda böylemi(düşme)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edipoyraz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesajın Direkt Linki Konu: sizin çocukda böylemi(düşme)
    Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 12:07
merhaba arkadaşlar acilen cevaplarınıza ihtiyacım var. oğlum 14 aylık 10. ayından beri yürüyo, fakat genelde hergün kafasını biryerlere çarpıp duruyoTongue, arsırada ağzını vuruyo ve dişleri kanıyo. Sizin çocuklarda kafasını vuruyolar mı? hani korkuyorum ilerde allah korusun birşey çıkmasın diye. genelde küçükken alınan darbeler büyüyünce hastalık yaratabiliyo. acil cevaplarınızı bekliyorum.
teşkkürler,

Düzenleyen ifakat - 11 Oca 2009 Saat 02:41
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 12:15
Bu zamanlarda boyle olmasi normal. Kizim sinirlendiginde kafasini yerlere betonlara vururdu. Sonra acimaya basladigini hissettigini bizi kandirmak icin masustan vuruyormus gibi yapardi. Bazende gider yumusak bir yerlere vururdu, kanepe, bizim bacagimiz vs.

Bu donem gecici canim.
Yukarı Dön
neva Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 12:49
bu dönem hep oluyor ama dikkat etmelisin yürürken peşinden git hep takip et onu
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 13:07

umarım çabuk geçer bu dönem. teşekkürler

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 13:09
her dakika onu takip etmek o kadar zor oluyor ki.ama elimden geldiğince arkasında olmaya çalışyorum.
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 14:42
Orjinalini yazan: edipoyraz edipoyraz Yazdı:

her dakika onu takip etmek o kadar zor oluyor ki.ama elimden geldiğince arkasında olmaya çalışyorum.

ben yiğenimin her daim ensesindeydim..artık oda sıkılıyoduki dönüp arkasına ''üfffff'''çekiyodu
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
MySons Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1536
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 23:15
Arkadasim, adini bilmedigim icin sana adinla hitab edemiyorum.
Oglun 4aydir yürüyormus, masallah erkenden baslamis yürümeye!!! Doktorada sordugun soruyu okudum, buradada yazdigini görünce buradan sana yazayim dedim. Öncelikle arkadaslarinda belirttigi gibi, bu yaslarda düsmeler epey SIK oluyor bu dogru...ama gercektende büyük bir SIKLIKLA düsüyorsa, bence erken vakit nörolojiye götürmende fayda vardir diye düsünüyorum ben. Ne olur ne olmaz diye diyorum....bunun gerekip gerekmedigini ama sende belki fark edebilirsin...nede olsa cocugu sen görüyorsun ve hareketlerini sen biliyorsun!!!! Ama genel olarak fazla düsmesinden bir kalici hasar olacagini sanmiyorum, tabii kötü düsüp bir yerini ciddi yaralamadigi sürece!!!!Confused

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 23:05
Orjinalini yazan: MySons MySons Yazdı:

Arkadasim, adini bilmedigim icin sana adinla hitab edemiyorum.
Oglun 4aydir yürüyormus, masallah erkenden baslamis yürümeye!!! Doktorada sordugun soruyu okudum, buradada yazdigini görünce buradan sana yazayim dedim. Öncelikle arkadaslarinda belirttigi gibi, bu yaslarda düsmeler epey SIK oluyor bu dogru...ama gercektende büyük bir SIKLIKLA düsüyorsa, bence erken vakit nörolojiye götürmende fayda vardir diye düsünüyorum ben. Ne olur ne olmaz diye diyorum....bunun gerekip gerekmedigini ama sende belki fark edebilirsin...nede olsa cocugu sen görüyorsun ve hareketlerini sen biliyorsun!!!! Ama genel olarak fazla düsmesinden bir kalici hasar olacagini sanmiyorum, tabii kötü düsüp bir yerini ciddi yaralamadigi sürece!!!!Confused

meraba adım eda evet bu konuyu kadir beye yazmıştım. nöroloji ye götürecek kadar ciddi değil sanırım. oğlum koşarken oynarken her bebek gibi düşüyo genelde kafasını çarpıyo her zaman. ama cin gibi çok zeki ve akıllı bir bebek. inanılmaz derecde herşeyi çok çabuk kavrayıp anlayan bir bebek. annelikten olsa gerek bir an korktum çok kafasını vurmasından ama ciddi birşey yok eminim buna. vakit ayırıp fikir verdiğin için teşekkür ederim sana.Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.