|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2017 Saat 15:42 |
Doktor bey 16 aylik kizim bir aydir ara ara atesleniyor fazla mudahale etmiyorum kendi dusuyor
İlk 5 mayista 1 gun 38 civari kendiliginde dustu 4 gun sonra tekrar cikti 39-40 arasi ates 4 gunsurdu mudahale etmedim 4 gun sonra tekrar cikti 38-39 civari doktora gittik kan almadi getek yok dedi idrar bakti temizlikçi s dedi antibiyotik verdi kullandim ertesi gun ates dustu iki gunden sonra antibiyotik vermedim aradan 10 gun gecri cuma ates yine cumartesi doktora gittim tahlil sonuclarini yolluyorum size enfeksiyon dedi zimaks gunde bir doz basladik en son dun gece 37.8!civari ates vardi bugun butun gun cok terliyor istahsizlik disinda baska sıkıntımız yok endiselenmeye basladim bir kadar sik ares normal mi hocam size ihtiyacim var |
|
![]() |
|
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.hizliresim.com/8d099r.jpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Hocam bu arada crp 12 bogaz kulturu temiz dedi bisey cikmadi bogazi kizarikmis ama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tahlilde verilen; "Referans Araliklari" YANLIS.... Ersikin Referans Araliklari kullanildigi icin, sanki bir hastalik varmis gibi bir tablo ortya cikiyor.. Her zaman soyluyorum... Turk doktorlari, basit bir Kan Sayimini bile dogru degerlendirmekten, ACIZDIRLER.. Artik bu hileyi, sirf hastalar daha sik doktor ve Laboratuvarlara gitsinler diye mi yapiyorlar, yoksa cidden, aptallar mi??? Bilemiyorum.. Cocugunuzu tahlili YASIN GORE, normal, sakin Antibiyotik baslamayin.. Turk doktorlari her hastaya;"Bogazi kizarik" derler... O sahtekarlari dikkate almayin.. Cocugunuz; Grip geciriyor. Turk doktorlari Grip teshis etmezler. Cok okumaniz lazim...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bende sizin gibi grip dusundum ama bir aydir bu tablo olmasin bizim cok uzuyor ne zaman gecicek bu durum normal mi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|