SİZİN BEBEĞİNİZDE KATILIYOMU |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
nurten...
Altın Üye bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4509 |
Konu: SİZİN BEBEĞİNİZDE KATILIYOMU Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 10:49 |
|
SELAM BENİM OĞLUM 3 AYLIK VEDE ÇOK GAZLI BU NEDENLEDİRKİ HERALDE AĞLARKEN KATILIP NEFESSİZ KALIYOR BENDE İLK OLDUĞUNDA ÖLÜYO SANDIM ÇOK KORKTUM ÖYLE ÇOK AĞLIYOKİ NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM SESİ KEPİLİP MORARIYO ACABA SİZDEDE BÖYLE OLAN VARMI VARSA NE YAPIYOSUNUZ.BU ARADA DR SORDUM KORKMA SANCIDAN OLUYO DEDİ BİR BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRMISINIZ
|
||
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
||
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 11:04 | |
nurten ben hiç yaşamadım allah kolaylıklar versin sana
koyduğum linkin yardımcı olmasını umuyorum ANNELER FORUMU: BİR ANLIK SOLUK KESİLMESİ (katılma) |
||
burcu
Elmas Üye Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8349 |
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 12:07 | |
canım burdaki yazılanlar kadar olmadı ama çınara ama daha küçükken bazen ağladığında oluyordu.. yani zamanla geçti..
|
||
begumfunda
Altın Üye Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4515 |
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 12:50 | |
benim kizimda cok oluyordu baya gazi vardi bir gün aksam mamasini icerken daha 3 aylik falandi bi anda aglamaya basladi baya uzun sürmüstü aglamasi sonra morardi senin dedigin gibi ve allah korusun bende senin gibi bisey oldu sandim hemen hastaneye götürdük allah tan bisey cikmadi benim kiz simdi 3 bucuk yasinda hala aglarken moralir kücükken doktor cok agladigi icin solugunu tutuyor bilmeyerek dedi sakin bi sekilde yüzüne üfleyin dedi eger panik yaparsaniz bu bebeginizde bi korku yaratacaktir ve bundan korkmayin eger korkugunuzu fark ederse simdi kücük ama büyüdügünde bunu kullanir dedi simdi ise sakin bisekilde onunla konusuyoruz ise yariyormu dersen hayir bazende hala yüzüne üflüyorum cünkü aglarken kendini kaybediyor biz dr ye cok gittik bu yüzden ...allah kolaylik versin canim sanada
|
||
begumfunda
Altın Üye Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4515 |
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 12:56 | |
|
||
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 15:33 | |
üflemeyi ben de duydum işe yarıyor mu? |
||
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 15:55 | |
çok geçmiş olsun...
|
||
_bilge_
Altın Üye Kayıt Tarihi: 24 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2081 |
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 17:21 | |
ya benim kızımdada var katılma. işin ilginç yanı gülerken bile oluyor. ciğer ultrasonu falan çekildi herşey normal. ağlarken katılması artık azaldı ama yinede bazen çok korkutuyor ve büyüdükçe nefessiz kalma süreleri dahada korkutuyor. yüzüne değilde ağzına doğru üflüyorum işe yaradığını söyleyebilirim
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|