Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sizce biz nasıl bir aileyiz:)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsizce biz nasıl bir aileyiz:)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Konu: sizce biz nasıl bir aileyiz:)
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 20:56
Gamze hanım merhaba

Benim oğlum 28 Agustos 2007 saat 17:53 İstanbulda doğdu bir başak
Bense İkizlerim 22 mayıs 1977 almanya remscheid
Eşim de yay 07 aralık 1973 saat 16 istanbul doğumlu

Sizce nasıl bir aileyizSmile oğlumu büyütürken burcuna gore nelere dikkat etmeliyim bana fikir verebilir misiniz???

Düzenleyen bernad - 17 Oca 2008 Saat 19:04
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2008 Saat 11:40
Orjinalini yazan: bernad bernad Yazdı:

Gamze hanım merhaba

Benim oğlum 28 Agustos 2007 saat 17:53 İstanbulda doğdu bir başak
Bense İkizlerim 22 mayıs 1977 almanya remscheid
Eşim de yay 07 aralık 1973 saat 16 istanbul doğumlu

Sizce nasıl bir aileyizSmile oğlumu büyütürken burcuna gore nelere dikkat etmeliyim bana fikir verebilir misiniz???

Merhaba,
Oğlunuzun Burcu olan Başak toprak gruplarından ve değişken karakterli bir burç. Sizin burcunuz olan İkizler ise hava gruplarından ve yine değişken karaktere sahip. Başak ile İkizler aynı gezegen ( Merkür ) tarafından yönetilirler. Dolayısıyla birbirinizin düşünce ve iletişim şeklini en genel ifadesiyle anlamanız mümkündür.  Eşiniz ise ateş elementinden, yine değişken bir Yay burcu insanı. Bu tablodan hemen fark edilebileceği gibi, eviniz bir hayli hareketliWink. Sanırım içinizde en sakininiz oğlunuz olacak! Aslına bakacak olursanız, İkizler ve Yay , yani hava ve ateş birbirini dengeleyebilen bir karışım. Aynı zamanda da brlikte girişimlerinizi hevesle ortaya koyabileceğiniz, birbirinizi motive edebileceğiniz durumlar yaratır. Eşinizin  aşırı iyimserliği ve hoşgörüsü, bazen sizi zorlayabilir. Duygularını ifade etmekte ketum olabileceği anlaşılıyor. Sizin doğum saatinizi bilemediğimiz için çok genel olarak bunları söylemek mümkün. Oğlunuza gelince, onun Yükseleni Oğlak, Ay burcu ise Balık. Hassas, kırılgan, ilk anda herkese pek sokulmayan bir çocuk olabilir. Yaratıcı yönleri baskın. İlgi alanı çok geniş. Konsantrasyona dikkat etmeli. Bir Başak burcu insanı olduğu için analiz yeteneği yüksektir. O nedenle potansiyellerini başarıyla ortaya koyabilmesi, aklıyla duyguları arasında dengeyi bulmasıyla gerçekleşebilir. Bu durum kendisini önemli kararlar alırken rahatlatacaktır. Mide ve barsakları hassas olabilir. Becerikli ve çalışkandır. Yaşam yolu ile ilgili kararlar alırken ( kariyer, seçeceği meslek, toplumsal itibar, hayat felsefesi gibi  konular ) babasından etkilenebilir. Ona kendisini, yeteneklerini keşfetmesi için birtakım seçenekler sunulması ve bunlardan hangisine gerçekten ilgi duyuyorsa o konularda kendisini eğiterek, ustalık kazanarak başarıya ulaşmasını sağlamak en doğrusu. Başak burçları bildiğiniz gibi oldukça seçici ve mükemmelliyetçi olurlar. O nedenle de eleştirme eğilimleri bir hayli fazladır. Kendisini ve çevresini fazlasıyla suçlayıp eleştirebilir. Bu kendindeki veya çevresindeki hataları tespit etmekten çıkıp yıkıcı bir şekle dönüşmemeli, buna dikkat etmek gerek. En çok sevdiği kişiyi en fazla eleştirmek gibi bir eğilimi olabilir. Onu büyük, küçük tüm başarıları için onurlandırmak, desteğinizi hissettirmek önemli.

Birlikte mutlu, sağlıklı, neşe içinde uzun yıllar geçirmenizi diliyorum güzel ailenize...

Sevgilerimle...

Düzenleyen Gamze Özşahin - 12 Şub 2008 Saat 12:14
Yukarı Dön
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 11:21
Çok teşekkür ederim Gamze hanım. Çok mutlu oldum!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.