Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Siz çocuklarınızın ençok hangi halini seviyosunz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSiz çocuklarınızın ençok hangi halini seviyosunz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 11:19
bende kızımın en çok sabahki halini seviyorum. uyanıyor beşiğinin kenarından bize bakıp gülümsüyor. hemen yanımıza alıp birlikte yatmayı seviyorum...ayy  yavrum.. keşke şuan yanımda olsada öpsem koklasam Cry
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2234
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 12:43
bende kızımın her halini seviyorum.
ama en çok yastığını gördüğü zaman üzerine atlayıp yüz üstü yatması çok hoşuma gidiyor. yastığını gördüğü zaman dayanamıyor.
tabii birde müzik sesini duyduğu zaman oynaması ve poposunu sallamasını seviyorum.

Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 13:37
benim ogum 9 aylik birseye "Hayir" dedigim zaman kafasini yere yapistiriyo yüzünü sakliyo utaniyomu ne sonra biyik altindan bakip siritiyo cok tatli oluyo her defasinda gülesim geliyo
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 14:28
SEVİLMEYEN TARAFI MI VAR SIPANINLOLLOLLOLLOL

ama bu aralar emeklemeye çalışıyor benim yanık kuzum.emekleme çalışmalarında hep beraber çok eğleniyoruz.her  yeni şeyde çok mutlu oluyor acayip bir kahkahası var onu atıyor eşeekBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
 aşağı bakan köpek pozisyonunda popo havada .ayaklar ilerlerken kollar sabit tabi ilerleyemiyor .anlayın işte soytarının haliniLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 16:38
hepsinin her hali gerçekten sevilmeyecek gibi değildir eminim Big%20smile

bende kızımın her halini çok seviyorum .gün içinde öyle hareketler yapıyoki görünce içimiçime sığmıyo LOL
bu aralar bişey isteyecekse bir  ANNEEMMM deyişi varki içimin yağları eriyo Big%20smile

söz dinlemesi meslea hadi kızım yat uyu dediğimde hemen yere uzanıp derin derin nefes alıp uyumaya çalışması hem  babasını hem beni bitiriyo Big%20smile

eline kitabını alıp kucağıma çıkıp parmağımı sıkı sıkı tutup kitapda anlatmamı istediği yerleri göstermesi

bide açıktığı zaman anni mama hadii  diyip beni mutfaga göstürmesine bayılıyorum

ağladığında sus kızım hadi annene sustum anne de değdimde öyle bi fren yapıp susuyorki bide sustum işareti yaparak ay içim parçalanıyo valla LOL

ay daha çok var hangi birini yazsamki .Big%20smile

Düzenleyen zehra - 26 Tem 2008 Saat 18:31
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 18:06
ay maşallah zeynebe Star
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 20:46
en çk yeni kalktığ zamanı bide böyle aguuk gugucuk yapıyo glücükler atıyo o zamn içim akıyo bayılıyom valla
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 12:30
vallahi düşündüm düşündümde aralarında evet şuna daha çok mest oluyorum diye ayıramadım Smileşuan herşeyi yeni yeni söyleyip yapmaya başladığı için bana her hali güzel geliyor
boynuma sarılıp aannnneeeem ciciiiiim demesi var
uyandıında annneee babaaa diye seslenmesi
küstüm zeynep sana diyince boynuma sarılıp öpmesi
canı oyun isteyince bir yerlere saklanması hemen bulmamızı istiyor hiçte ses çıkarmaz onu bulana kadar
ağlarken o için için dudaklarını bükmesi artık konuşma çabasında ne söylesem beni tekrarlamaya çalışması
ev işlerinde bana yardım bile ediyo kızım ben çamaşır asarken tek tek çamaşır veriyor anne al diye sehpaları siliyor peçete ile Smile
diğer odadan bişey isterim hemen koşar getirir
kızım 15 aylık ve bazen 15 aylık bebekten beklenmedik  şeyler yapabiliyor yani saymakla bitiremicem ben galiba çünkü yazarken bile büyük keyif alıyorumBig%20smilecanım yavrum benim Hug
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.