Siyatik |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kader
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Puanlar: 235 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2025 Saat 23:27 |
Hocam mutlu yıllar dilerim,
38 yaşında 32 haftalık hamileyim. 1 aydır geçmeyen topallamam bacak ağrım var. Son 1 haftadır neredeyse yürüyemiyorum. Ağrı kalçamda ve dizimde yoğun. Artık ağrıya dayanamıyorum. Bunu ilk hamileliğimde de yaşadım ve ne yazık ki o zaman ağrı kesiciler kullanarak atlattım. Bu kez ağrı kesici kullanmadım, kullanmayacağım. Ve fakat çok çaresizim bu ağrı beni çocuk gibi ağlatıyor, bazen işime gidemiyorum. Bir nöroloji doktoruna göründüm piriforis sendromu/ siyatik olabileceğini söyledi yapılacak bir şey olmadığını söyledi. Ben size de danışarak dvit 3 ampul içtim ama ağrım giderek artıyor. Ne yapabilirim hocam? En azından ağrıyı biraz hafifletebileceğim bir çarem var mıdır? Sevgi ve saygılarımla…
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hamilelik süresinde, Leğen kemiğinin sabit olan eklem aralıkları açılır ve mimarisi değişir. Buna bağlı olarak
ağrılar olur.
Sıcak kompres uygulayın. Siyatik değil! |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|