SİTE İÇİNDEKİ BİR ÇOK GÜZELLİK |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Yazar | |
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
iyiki sizleri tanidim ve iyiki dostlarim arkadaslarim var diyorum dertlerimi .sevinclerimi,huzunlerimi hayatimi paylasabilecegim bir yer benim 2ailem oldu burasi daha yazarsam uzar gider sabaha kadar
|
|
esra2901
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Haz 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende yeni üyeyim ama gerçekten çoookkkkkkkkkkkkk mutluyum burda olmaktan iiki bu siteyi yapmışsınız ve iiki biz burdayız bütün herkese kooccaman teşekkürler sevgilerrr
|
|
yeliz
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benim üyeliğim eski ama biraz zor bir hamilelik geçirdiğim için o zamanlar pek aktif değildim. sadece merak ettiklerimi öğrenmek için girebiliyordum.şimdi ise minik prensim fırsat verdikçe burdayım. hergün yeni şeyler öğreniyorum. sitede emeği olan herkese çok teşekkürler.
|
|
oykunaz
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2414 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
evet en iyi, en güzel herşey hakkında bilgi sahibi olabildiğimiz fikir alabildiğimiz en güzel site,en yararlı site bizim sitemiz
|
|
zeyno18
Altın Üye Sebebi Hayatım Canım Kızım Kayıt Tarihi: 19 Haz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaşlar hepinizin yazdıklarına tek tek katılıyorum beni en çok seviyeli,sevgi dolu paylaşımcı bir ortam olması çekiyor diğer yazılanlarının yanı sıra ... kendimi üye olmak için çok geç kalmış görüyorum keşke duyduğum ilk günü gelseydim... |
|
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı..... |
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
reyhancım ben 10 aydır burdayım ,ben bile çoook ama çoooooookk geç kalmış düşünüyorumtek avunduğum nokta pc ile ilk tanışmamla birlikte buraya üye oldum ,tek avuntum bu,ama hülya hanımın programını her izlediğimde akşam eşim gelsin üye olayım derdim ve bunu hep yarın diye diye uzattım ,keşke uzatmasaymışım,ama ne kadar geç kalmış olsamda iyiki burdayım ,iyiki burdayım...
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
hülya
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 9316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben bu siteye iki yıldır üyeyim ama bu sayfayı hiç görmemişim
gerçekten burda olmaktan çok mutluyum ve gururluyum
emekleri geçenlere sonsuz teşekkürler
|
|
AlSer
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 21 Kas 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Anne Olunca Anladım iyiki varsınnnnnnnn..
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|