SİTE İÇİNDEKİ BİR ÇOK GÜZELLİK |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Yazar | |
Siddartha
Yönetici Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Siddartha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yaşasın beni okuyan birisini buldum. Şaka bir yana çok teşekkür ederim, hem şahsım hem de sitemiz adına övgüleriniz için... |
|
calimero_tr
Üye Kayıt Tarihi: 22 May 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı calimero_tr
|
ben siteye çook geç üye olduğum için çok üzülüyorum. keşke sizleri oğlum daha küçükken tanısaymışım.
Ama geç kalmış da sayılmam değil mi daha önümüzde çooook güzel dostluklar ve paylaşımlar olacak
|
|
melek uslu
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 18 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1366 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melek uslu
|
ben bu sitedeki herkesi seviyom ama bazılarını daha çooookkk |
|
Beyza
Moderatör Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8752 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bende bu sitenin 6 aydir müptelasi olanlardanim.Neden daha önce kesfetmedim diye basimi taslara vuranlardanim.Burada cok güzel dostluklar, arkadaslaiklar edindim.Acisiyla tatlisiyla 6 ayi devirdim Aradigim herseyi burada bulabiliyorum,cevremdeki insanlara sorsam herkesten farkli farkli cevaplar alirim kesin, sunu söyle yapmalisin bunu böyle yapmalisin falan filan diye.Ama burada uzman doktorlarimizin yazdiklarini okuyarak evlatlarimizi dogru bicimde yetistiriyoruz NE MUTLU BIZE
Bu sitenin yapiminda emegi gecen herkese cok tesekkür ediyorum Haluk bey ve Hülya hanim cennette yeriniz simdiden hazirdir kesin, cünkü bizlerden cok dua aliyorsunuz.Islerinizde kolayliklar diliyorum |
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
iremnur
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2007 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1054 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaşlara kesinlikle katılıyorum bu site bambaşka bir yer kızım fırsat verdikçe giriyorum iyiki varsınız eğer burayı keşfetmemiş olsaydım pc yi açmazdım bile Haluk Beye ve Hülya Hanıma sonsuz teşekkürler
|
|
yamama
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 06 Nis 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba....Bende bu sitede olmaktan çok memnun ve mutluyum..Hergün girmeye çalışıyorum..Bazen foruma bakamıyorum o zaman üzülüyorum...Burada ki arkadaşlıklar çok güzel...TEŞEKKÜRLER...
|
|
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
iyi ki üyeyim iyi ki sizleri tanıdım,katkılarından dolayı herkese sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim....
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
burayı tarif etmek ço zor bence ,kısaca evim diyorum,beni pc alıştıran ilk yer ,iyiyki oğlum küçükken tanımışım,yinede geç kaldığımı neden daha önce üye olmadığımı düşünğr kızarım kendime,o kadar güzel dostluklar kurdumki ,buna vesile olan hülya hanıma haluk beye ve tüm moderatörlere sonsuz teşekkürler,iyiki varsınız
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|