SİTE İÇİNDEKİ BİR ÇOK GÜZELLİK |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
yeşim
Altın Üye Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben siteyi ilk keşfettiğimde ilk önce Haluk beyin yazılarını okudum.Tabi henüz Forumu keşfedememiştim.Bayıldım yazılarına bir solukta okudum her birini.Öyle içten,öyle sadeydiki yazdıkları bi baktımki hepsini okuyuvermişim.Yorum yazdım ama sitede sorun mu vardı ne sayfa görüntülenemedi vs vs...Sonra Forumu keşfettim.Bilgi alışverişi,yeni keşifler ve arkadaşlarımı tanıdım.Bir gün tesadüfen haluk beyin soyadını öğrendim. "yavv bu haluk bey o beğendğim yazıların yazarı olmasın.Soyadları karşılaştırdım bide ne göreyimmmmmmmmm o sevgi dolu yazar yöneticimizmiş ve bir kez daha sevindirik oldum yaaaa
|
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende cok guzel arkadasliklar yaptim hep surecek insanlah tekrar tesekurlerrrrr
|
|
|
|
elcinim
Altın Üye Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2976 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende aynı duyguları paylasıyorumınanın akrabalarımla hergun gorusup yazısmıyorumdur ama burdakı arkadaslarımla hergun konusuyorum.kızım elcının hasta oldugunu bıle bılmezler yada sıkıntımı sevıncımı bılmezler ama burdakı arkadaslıklarımız boyle bırbırını hıc tanımayan ama tanıyan arkadaslarıznasıl olduysa anlamı
ama sıtenın yonetıcılerının gercekten cok buyuk onemı var onlarda cok ıcten ben baska bır sıtede gormedım bu kadar ılgı alaka sevıncımızde uzuntumuzde gunluk muhabbetlerımızde bıle yanımızdalar bu cok hos benceıste bu yuzden sanal degıl dostluklarımız
haluk bey sızı hulya hanımı ve ekıbınızı gercekten canı gönülden kutluyorum
|
|
hüseyin can
Elmas Üye hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: çok mutlu :):) Durum: Aktif Değil Puanlar: 5843 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende burada olmaktan dolayı çok mutluyum gerçekten iyi kide üye olmuşum.herkese çok teşekkür ederim başta haluk bey ve hülya hanıma
|
|
superisi
Altın Üye Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3392 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gerçekten güzel samimi içten. Yeri geldi atıştık, yeri geldi paylaştık, yeri geldi duygu atmosferinde boğuştuk. Kısacası her şeyi paylaştık. Herşeyden önemlisi hepimizin tek ortak yanı vardı, ANNEYİZ biz dünyanın en güzel mesleği. Ve her şey yavrularımız için.Bu siteye Emeği Geçen herkese kucak dolusu sevgiler. İyiki böyle kocaman bir ailemiz var. Ne mutlu ki hepimiz birer anne ve anne adayıyız.
|
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
sengul
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10127 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu sitede en çok hoşuma giden olay,bizlere daha faydalı olmak adına, hergeçen gün kendini yenilemesi, geliştirmesi... ..... Bundan güzel daha ne olabilirki?... Emeği geçen herkese teşekürler....
, Düzenleyen sengul - 24 May 2008 Saat 02:47 |
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
nisanaz
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 1014 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
HALUK BEY NEDEN MAHCUP OLACAKSINIZ Kİ BENCE SİZ İNSANLARI BİRBİRİNE SEWGİYLE DOSTLUKLA BAĞLAYAN BİR İŞ YAPIYOSUNUZ ESKİDEN OLSA İNTERNETE GİRMEK İÇİN ÖZEL ÇABA HARCAMAZDIM AMA BU SİTE O KADAR GÜZELKİ BOŞ BULDUĞUM ANDA İLK DURAĞIM VE AYRICA BURDAKİ HERKESİ ÇOK SEWİYORUM UZAKTADA OLSALAR BÜTÜN DOSTLARIMIZ EN GÜZEL ÖVGÜLERE SAHİP İNSANLAR HALUK BEY İYİ Kİ VARSINIZ VE İNŞALLAH HÜLYA HANIMDA BİZLERLE OLCAK TEKRAR BUNU UMUYORUM
Düzenleyen nisanaz - 24 May 2008 Saat 07:01 |
|
07/08/2007 12:05
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|