| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
SezinG
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
|
Konu: Sirtta leke Gönderim Zamanı: 25 Ara 2013 Saat 21:30 |
|
Merhaba Kadir Bey,
1 yasinda, 10,8kg agirliginda ve 75cm biyunda kizimin sirtinda demir para buyuklugunde bir kuruluk var, dr egzama dedi, bu rulugu gidermek icin ne surebilirim. Zaman ayirdiginiz icin simdiden cok tesekkur ederim.
|
|
SezinG
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119819
|
Gönderim Zamanı: 25 Ara 2013 Saat 23:06 |
|
18 aylik cesametinde.
3 gun Ultralan pomat surun, duzelmezse, resim gonderin.
|
 |
SezinG
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2013 Saat 11:00 |
|
Cevabınız için teşekkür ederim.
Danışmak istediğim iki şey daha var Kadir Bey; 1)Meningokok B aşısı için Novartis firmasıyla görüştüm ve aşı 2015 te Türkiye de satışa sunulacak dendi. Benim kızım 2,5-3 yaşında olacak, bu yaşta vurdurursak umarım geç kalmış olmayız değil mi?
2)1 haftalık bebeğin pişiğinde de %3 Eau Borique+Ultralan Pomad kullanabilir miyiz?
|
|
SezinG
|
 |
SezinG
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2013 Saat 13:16 |
|
Çok özür dilerim Kadir Bey çok sordum ama yurtdışına çıkan birinden aşı almasını istesek olabilir mi?Rotavirüsü aşısı gibi soğuk tutulması gerekir mi?
|
|
SezinG
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119819
|
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2013 Saat 22:27 |
|
1- Etraf; Menenjit kaynamiyor.. Ben o yaziyi, "gidin de, acilen o asiyi yaptirin" diye yazmadim.. Su anda bazi sahtekar doktorlarin, Meningokok B asisi diye yaptiklari o sacma-sapan asilari yaptirmayin diye yazdim.. Acil olan bir durum, yok, hele 2015 gelsin, o zaman dusunuruz..Yurt disinda bile halen piyasaya cikmis degil, ayrica disardan eskisi gibi asi getirtemezsiniz, cok zordur. EVET; SOGUKTA GELMESI SARTTIR.
2- Genellikle o kadar kucuk bir bebekte; Eau borique pek gerekli olmaz, ancak "ek gidalar" basladiktan sonra gerek olur..
|
 |