|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
MaRaL
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2015 Saat 23:53 |
|
hakliymisiniz bizdede varmis,yikayinca dokulduler..
![]() ![]() ![]() ![]() 4 aylik oglum nolucakj hocam? sapmuanin uzerinde 6 ay dan sonra yaziyor.. havlu olsun tarak olsun nasil temizliycem, hepsini atayimmi yada kokden temizlik :) oglumdan sirke dokuldu bit gormedim dusen,saçlari çok kisa , birakip gittimiki yumurtlarini , hala kasiniyor kasiniyorsa tedavi basarisiz dir diyebilirmiyiz? benim saçlarim çok asiri dokuluyordu bit yaparmi .. KUSURA ABkmayin çok sordum hocam hayatimda ilk defa bitle karsilaisyorum ve napacagimi bilmiyorum butun aile için :( Düzenleyen MaRaL - 15 Tem 2015 Saat 01:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2015 Saat 09:35 |
|
4 aylik olanin saclarinda varsa, bir defa kullanin. Her gun yikarsaniz, tehlikeli olur. Yoksa, tekrar butun ev halkina bulasir.
Bitler, sirkelerini, sacli derinin isisindan faydalanabilmek icin, sacin en dip kismina yapistirirlar. Saclar; ortalama, 1 haftada, 3mm buyurler. 3mm den uzun saclardaki sirkeler, zaten bosalmislardir. Sac dokulmesi?? Bilmiyorum. Bakariz. |
|
![]() |
|
MaRaL
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2015 Saat 09:42 |
|
tesekkurler hocam ,bakdim goremdim bebekde ama olma ihtimali yuksek demi , once zeytinyagiylami yikasam dersiniz
aksam yikadim saçimi su an hala kasiniyorum :( ..dibindekiler dolu sirke yada bit oldugu için kasiniyorsa hala var diyebilirmiyiz Düzenleyen MaRaL - 15 Tem 2015 Saat 09:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2015 Saat 09:59 |
|
Zeytinyagi sadece yuzeyi kaplayacagi icin, etkili olmaz. Dag basinda filan, imkanlarin kisitli oldugu yerde, "Mayonez" kullanin, nefessiz kalir olurler.. Dedigim gibi,ancak; kisitli sartlar altinda..
|
|
![]() |
|
MaRaL
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2015 Saat 10:09 |
|
hocam saçlarim dokulmuyor artik
avuç avuç dokuluyordu her taramada az once taradim bi tane geldi ![]() ![]() ![]() Düzenleyen MaRaL - 15 Tem 2015 Saat 10:43 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|