Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sirkelerle mucadele
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsirkelerle mucadele

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sirkelerle mucadele
    Gönderim Zamanı: 10 Tem 2015 Saat 00:09
merhaba hocam, kizimda bitleri ozel sampuanla temizledim, ince tarakla suyun altinda sirkeleri dökdüm ..elimle gorduklerimi aldim

hala tek tuk sirke goruyorum
islak taramaya devam edicem ama bunun ozel bi yontemi varmi sirkelerin kokunun kazinmasi için .. geç farkettim ben, çok ama çok fazlaydi bitler ve sirkeleri ,yazilarinizi okuyup dediklerinizi yaptim yok denecek kadar az su an ama onlardan nasil kurtulucam :(( onlarda birer bit adayi deilmi :(

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119693
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2015 Saat 03:11
Degil!!! O gordukleriniz, icinden "yavsak" cikmis, ici bos yumurta kabuklaridir. Kimseye de bir zararlari yoktur.. Bitler oldu ise, tehlike gecmistir. Sirkelerin temizlenmesi, sirf; estetik icindir. Yoksa, artik canli bir bit kalmamistir.
Ici dolu olan yumurtalar, siyah rektedirler.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Tem 2015 Saat 03:12
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2015 Saat 12:44
hocam siyah olanlarda var
az oncede kuçuk bisey gordum bi tane yavsak di galiba:((
bugun 5. gun ilk tedavidebn sibra baska bit ilaci kullanicam
keske burda olsaydiniz :(
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2015 Saat 10:21
Istanbuldayim ve Internetim, sikintili.
Sampuan en az, sacda 4 dakika kalmalidir.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2015 Saat 10:59
ilk yaptigim da 45 dk kaldi hocam ilacin ustunde oyle yaziyordu
ikincide 15 dk yaziyordu 10 dk kaldi, iki bit ve yavsaklar buldum ikinci yikamamda,kizimda hala kasiniyor zaten

ilaç kutularinda 100 % kesin çozum yaziyor ben nerde hata yapiyorum da bitmiyor :(
zeytinyagi ve mayonez yapsam olurmu her gun  sirayla
bitler ilaca direnç kazanmasin diye :(
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2015 Saat 12:41
hocam oglumdada sirkerler var:(
bit bulamadim , saçlari çok kisaa yeni kesmistik
tutup çekemiyecegim kisalikda yan taraflar
oglumada sampuan kullaniyimmi, 4 aylik bebegim var ona geçerse napicam Cry
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2015 Saat 19:43
Diger ev halkinda hala bit var, tekrar bulasiyor. ailecek yikanin...
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2015 Saat 21:40
tamam hocam , tesekkurler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.