Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Şirinler, yıllar sonra geri döndüler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuŞirinler, yıllar sonra geri döndüler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Konu: Şirinler, yıllar sonra geri döndüler
    Gönderim Zamanı: 15 Kas 2010 Saat 14:41
Şirinler, yıllar sonra <font color=red>geri döndüler</font>

iPhone'un yeni uygulamalardan biri de kullanıcılara sunulduğu ilk gün yoğun ilgi gören Smurf's Village isimli oyun...
1958 yılında Belçikalı çizer Pierre Culliford tarafından yaratılan ve uzun yıllar çocukların severek takip ettiği Şirinler, en çok da "Uslu çocuk olursanız, belki Şirinleri görebilirsiniz" sözüyle hatırlanır.

Şirinleri iPhone'a uyarlayan oyun firması Capcom Interactive, ücretsiz olarak Smurfs' Village isimli bu oyunuyla App Store'da yerini almış durumda. Kısa sürede en çok indirilen uygulamalar listesinde bir numaraya yerleşen oyunda kullanıcılar, kötü büyücü Gargamel'den kaçan Şirinlerin ayrı bir kasaba kurmasına ve şehirlerinin gelişmesine yardımcı oluyor.

Oyun her ne kadar ücretsiz olarak kulanıcılara sunuluyor olsa da, oyun içinde kullanılan bazı araçlardan faydalanabilmek için iTunes üzerinden ödeme yapılması gerekebiliyor.

The Smurfs' Village isimli bu oyun hem iPhone hem de iPad altında oynanabiliyor.
Selim ÖZTÜRK / hurriyet.com.tr

Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2010 Saat 14:59
ahhh ahhh bir zamanlar en çok izlediğim çizgi filmdi sabırsızlıkla beklerdim başlayacak diyeLOLLOLLOL yok artık böyle çizgi filmlerConfused şimdi ne olduğu belirsiz savaşlı vurmalı yaratıklı çizgi filmler var çocuk korkuyor valla ben bile bazen bune ya diyorum nerde eski çizgi filmler ahh ahhhConfusedConfused

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2010 Saat 15:01
baslayacak diye beklerdik  evde yoktuki  pcLOLbeklerdik  basladimida gargamel sensin diye kardeslerimize söylerdik arkaadslara basladi gel diye ses ederdikLOLsimdik devamli cizgi filim ama bunlar yok bunlarin yeri baska idiBig smilesana katiliyommmmmmmmmBig smile

Düzenleyen yasemin - 15 Kas 2010 Saat 15:02

Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2010 Saat 15:07
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

baslayacak diye beklerdik  evde yoktuki  pcLOLbeklerdik  basladimida gargamel sensin diye kardeslerimize söylerdik arkaadslara basladi gel diye ses ederdikLOLsimdik devamli cizgi filim ama bunlar yok bunlarin yeri baska idiBig smilesana katiliyommmmmmmmmBig smile
pc yoktu ama mutluyduk

aynen bacımmm ne günlerdi pc yoktu ama mutluyduk LOLLOLLOLLOLLOLgargamelin kedisi azmannnnnnn sinir etmek için azman derdik LOLLOLLOLLOLevet bunların yeri başka yok artık ama kalmadı bunlar cir colliu var oda beni sinir adiyo arkadaşşşTongueLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2010 Saat 15:11
cidden ya pc yokken daha iyi idi evler icerimize girdi bence hic iyi olmadi bacimm.zamanimda yoktu babam gilde normal olarakLOLbabam gelmedne izlesek derdim babam gelince belgesel bulursu bakardik böl bölLOLLOLLOLturk sinemasi ciksin ayni seyi on kere verseler izlerdikLOLLOLLOLLOLLOLbunlar basladimi elime elisi alir izlerdimLOLLOLLOLey gidi eyyyyyyyLOLgel genclik geri LOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2010 Saat 15:15
hiç sorma bacım benim babam gelince hani sizin dersiniz yokmu derdiTongueLOLLOLbir yerde sabitte kalmaz sürekli zap yapar o zaman kumanda nerde kumada bendim TongueLOLLOLLOLLOLLOLLOLkumanda icat olduda ben rahatladım şimdi elinde zap yapıyo durmuyoda bir yerde gözüm şaşı oluyor bende hiç izlemiyodumLOLLOLLOLLOLLOLsonrada niye yanımızda oturmuyosunuz derdi LOLLOLLOLLOLşabanın filmlerini ezberlerdik rambo vardı ozamanlar çekirdek alırdık ailecek izlerdik çitleye çitleye LOLLOLLOLLOLLOLahhh gençlik be aynen öyle yasemin geri gelse keşke ama gelmez kiiiiiLOLLOL

Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2010 Saat 15:23
Şirinleri kim sevmezki...
Çok güzeldi çooookkk..Her bölümü ayrı bir ders verirdi
Şimdi bakugan,avatar,ben 10 var..yani şiddet şiddet şiddet hepsine deli oluyom..ben elimden geldiğince saklıycam oğlumdan bunları..
Bizim evde luli haricinde çizgi film kanalı açılmaz bide ara sıra yumurcak...
Diğerleri hep şiddet napıyım
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2010 Saat 15:31
Orjinalini yazan: DEVRİMKUZEY DEVRİMKUZEY Yazdı:

Şirinleri kim sevmezki...
Çok güzeldi çooookkk..Her bölümü ayrı bir ders verirdi
Şimdi bakugan,avatar,ben 10 var..yani şiddet şiddet şiddet hepsine deli oluyom..ben elimden geldiğince saklıycam oğlumdan bunları..
Bizim evde luli haricinde çizgi film kanalı açılmaz bide ara sıra yumurcak...
Diğerleri hep şiddet napıyım

en iyisini yapıyorsun canım benimki bir kere gördü ben 10 u daha bırakmıyor bende sati gelince kapatıyorum tv yi napimmm sinir oluyorum çocuklara şiddet aşılanıyo resmen TongueTongueTongue

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.