|
Sinuzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
45zan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2023 Konum: Ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 00:31 |
Hocam merhaba daha öncede yazmıştım acile gittim doktor hemen şikayetlere bakarak bakteriyel sinizut olduğunu antibiyotik kullanmazsam gecmicegini soyledi 10 gündür baş ağrısı çekiyorum ve burundan sürekli iltihap balgam sümkürüyorum ve sürekli terliyorum yatağımda bazen ayaktayken 2 gündür de öksürük çekmeye başladım belimin yanlarına ağrı giriyor ara ara yqzdigi ilaçlar ağız (fardoben )/aferin sinüs /birde croxilex diye antibiyotik bunları kullanmam gerekir mi illadin kullanıyorum 10 gündür 3 gün kullanıp 1 gün ara vererek ama sırt üstü yatar basimi azcik önce eğip damlattığım tarafa 1 dakika tutuyordum günde ikikez 4 damla her bir burun deligine yanlış bir şeyler mi yapıtımda geçmedi anlamıyorum sırf çocuklarıma bakamıyorum perisan oldular hastalıktan başı ağrısından bir an önce kurtulup bakmak için doktora gittim antibiyotik kurutur mu sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120014 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinuzitler ve OrtaKulak iltihaplari; ILTIHAP DEGILLERDIR!!
Bunu Turk doktorlari bilmezler! Sadece anlattigim sekilde Iliadin DAMLA kullanin... Yatar ve basasagi sarkar durumda damlatilmazsa, Iliadin etki edemez. Antibiyotiklerle duzelmez!! Eger, cok vidi-vidi ederseniz, size 10 tane antibiyotik ignesi verecek!!! Sadece benim yazilarimi okuyup, uygulayin. |
|
![]() |
|
45zan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2023 Konum: Ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam evet haklısınız ama illiadini doğru kullandığıma eminim geçse geçerdi geçmiyor artık ben günlük yaşantıma devam edemiyorum sinirlilik hali oluşuyor acaba vücudum yanlış savunma yapıp kendi hücrelerine mi saldırıyor inanın 10 gündür ne kadar iltihap attığımı bir bilseniz vücudum resmen eritiyor gibi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120014 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilaveten; gunde 2 defa; sicak buhar uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|