hocam cocugu gece boyunca sadece emzırıyorum sabah 1 yumurta yıyor saat 11 12 gıbı 100 ml sutle 5 tane bıskuvı verıyorum.sonra uyuyor uyanınca 125 ml yogurt yıyor.aksam uykusuna yatmadan once yanı saat 5 te bı kepcecık corba ıcırıyorum ıcınde puturlu bıseyde yıyemedıgı ıcın bısı koymuyorum bır kez ekmek denedım kusmadı ama yıyemedıgı ıcın.sonrada saat 9 da yıne 150 ml en fazla 200 ml lık ınek sutu ıle hazırlanmıs muhallebı verıyorum.cocuga baska hıcbısı vermıyorum aralarda.emzık emmedıgı ıcın uykuya dalması ıcın emzırıyorum.sızce bunlar fazlamı?kılo alımı dedıgım gıbı ayda 300 gram alıyor sabıt.bazen onuda almadıgı olabılıyor.100 gr ada dustugunu bılırım.ama yınede 5. ayından oncesınde cok ıyı kılo aldıgı ıcın yanı fazla fazla (3400 kg dogdu 5. ayına kadar ayda 1200 kg alıyordu) kılo aldı depoladı sonra hıc kılo almamaya yada 300 gr almaya basladı.suanda kılosunun normal olması oncekı aldıgı kılolardan kaynaklanıyor.bırde hocam genetıkse bıle bu kusma meselesı cocugun fızyolojısde alıskanlık halıne gelmıs olmasın.yanı mıde her yemek sonrası cıkarmaya alıskanlık gostermıs olabılırmı?sabah ılk kez oturur vazıyette mama yedırdım.yıne cıkardı.az once emzırdım uyurken memeyı ogurerek bıraktı dondu arkasını yattı.