Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sık hasta olma ve oksuruk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsık hasta olma ve oksuruk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurd Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sık hasta olma ve oksuruk
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2017 Saat 22:00
Hocam merhabalar 16 aylik 85 cm kilosu 11.200 olan bir bebegim var.sikintimi cok sik hasta oluyor olmasi.1 bucuk ay once gripti yine hasta oldu.etrafinda hasta biri varsa hemen kapiyor,babasi da cok sik hasta oluyor daha belirtileri baslamadan bulasmis oluyor bebegime de.en son 6.ayda bademcikleri sismisti antibiyotik kullanmistik.10 aydir 4 kere falan grip nezle hatta bronsit gibi rahatsizliklar gecirdi ama antibiyotiksiz atlattik.ama bu sefer doktorumuz augmentin 200 mg susp. Verdi.2 gunluk ates ve bogazdan dolayi.ates antibiyotikten sonra dustu ilac da bitti fakat balgamli oksuruk ve burun akintisi devam ediyor.beslenemsine de cok dikkat ediyorum bagisikligi mi dusuk neden boyle cok hasta oluyor anlayamiyorum.bir seyleri yanlis yapiyor olmaliyim.hocam bir de oksuruk ve grip durumlarinda soguk buhar makinesini banyoya koyuyorum icerisi buhar icinde olunca bebegimle 10 dakika gunde 4-5 kere giriyorum.bu tedavi icin ne dusunuyorsunzu dogru mu?

Düzenleyen Gamze - 02 Kas 2017 Saat 22:01
Yalin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.