Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SIK DÜŞME
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SIK DÜŞME

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 485
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SIK DÜŞME
    Gönderim Zamanı: 28 May 2019 Saat 09:42
merhaba kadir bey 

30 aylık kızım iki haftadır sık sık düşmeye başladı biraz fazla hareketlendiği içinmi yoksa bir sağlık sorununumu gösteriyor bilemiyoruz. dün gece oturduğu yerde kafasını öne doğru çok sert düştü. alnında kan akmadı ama damarları çıkınca korkup acile gittik çatlak çıkmadı temiz çıktı tomografi. genelde bir şeylere takılıp düsüyordu ama dün gece oturduğu yerde öne doğru parkeye sert düsünce bir anlık uyuklamamı yoksa hastalıkmı bilemedik norolojiyemi götürmek gerekir. bu aylar için normalse bosuna radyasyona maruz bırakmakta istemiyorum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119493
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2019 Saat 18:38
Tomografi???? Bunlar resmen SAHTEKAR!!!  
Radyasyon????  Siz ne dediginizin farkindamisiniz??  
Radyasyon, bir tek Kanser tedavilerinde kullanilan, "Radyoterapi" cihazlarinda vardir.
Rontgen ve Tomografi: Rontgen isinlari ile calisir.. Radyasyon ile degil..
Siz bakmayin Turk doktorlarina!! Onlar, Rontgen isinlari nasil elde edilir, ondan bile haberleri yoktur.. 
Daha; Enfeksiyon ile Sepsis'in farkini bilmeyenler, Radyasyon ile Rontgen isinlarinin farkini mi bilecek???
Guldurmeyin beni… 
NOT: Norolojik araz olmadikca, doktora bile gitmenize bir gerek yoktur. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 May 2019 Saat 18:40
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 485
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2019 Saat 09:13
Tesekurler yanıtınız için kadir bey yeni birşey öğrendik.  Sık sık takılma nörolojik olabilirmi iki güne bir düşüyor suphelenmelimiyiz norolojik araz derken neler olur bilmiyorum ama göz doktorunada zaten muayneye götüreceğim alt yanındaki eşyayı göremiyor biz gösterince buluyor diye. bizim ailede göz sorunu hepmizide var yeğenimi bile 8 yasında hala okumayı sökemeyince biz aptalmı bu çocuk neden okumuyor derken gözü yakın bozuk çıkmıstı kızımada geç kalmamak için her yıl göz kontrolüne götürüyorum 1 yasında şahin gibi gözleri demişti doktor yine götüreceğim ama düsmeler yeni yürümeye başladığındaki gibi oldu sık ve kötü düsüyor o korkuttu bizi   

Düzenleyen yagmurb - 29 May 2019 Saat 09:17
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119493
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2019 Saat 18:43
Anadolu tabiri ile, bazi cocuklar; "Kosteklidir"..  Hatta bunun icin, "Kostek kesme" merasimi yaparlar..
Cocugun ayaklarina ip baglanir ve cuma namazinda camiden ilk cikan sahisa, bu ip kestirilir.

Eger %100 emin olmak istiyorsaniz, bir Cocuk Norologu gorsun. Ben cocugu goremedigim icin, cok israr edemem.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.