şiddet ve ayrılık |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
esin pi$mansa psikologa gitmeyi kabul eder herhalde
bence çocugun için psikologa gitmesini isteyip tekrar deneyebilirisn profesyonel yardim almayi kabul ederse o zaten buyuk bi adim atmis olacakdir sende sebredip^bekleyerek bi adim atmis olursun çocugun için |
|
dilek yiğitcan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3604 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bence maralın dediğini bir düşün tek çok zor bütün yük sende olacak
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
ayse76
Üye Kayıt Tarihi: 10 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çok teşekkürler,ama şunu da düşünüyorum.çocugum için evet yapmalıyım göze almalıım ama sadece cocuk degil benim de mutlulugum önemli degil mi burada? ben ona karşı saygı ve sevgiyi yitirdim.
psikologa gitmeyi kabul etse bişeyler degişir mi bilmiyorum.annem ve babamın da sorunlu evlilikleri vardı.annem senelerce katlandı hem mesleği olmadıgı için hem de çocuklarım var diye ama özellikle mesleğinin olmaması etkili oldu annem için.şimdi babam 80 yaşında nerdeyse yine kimi zaman anneme hakaret eder laf söyler,anneme da sadece oturup aglamak düşüyor böyle zamanlarda ...ite şimdi bunları görürken aacaba diyorum cocuklara için bir evliliği devam ettirmek ne kadar dogru??
|
|
dilek yiğitcan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
|
o hayati sen yaşıyon ayşe maddi olanağinda var kararini sen ver çocuk büyüyecek hayatini kuracak öyle bir zaman dayızki kapını belkim acmaz
Düzenleyen dilek yiğitcan - 28 Haz 2014 Saat 00:54 |
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
ayse76
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çok haklısın,çocuklar bir şekilde büyüyorlar.hayata devam etmek lazım,öyle veya böyle....tabii bu kacayla da napmam lazım bir an önce karar vermem lazım sanırım...:(
|
|
dilek yiğitcan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
|
ne yaptın kara vere bildinmi
|
|
|
|
nukusev
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Cok zor işler yaaa Allahım yardım etsin:( inşallah hakkında en hayırlısı olur..
Kadın olmak ne kadar zor su hayatta..herseyi biz düşünmek zorundayız.hem hanımız hem iş kadını hem anne hem ögretmen hem doktor Vs.bütün yük kim ne derse desin kadınların üstünde bu kadar net.
|
|
ayse76
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
evet aayrılmayı düşünüyorum kesin olarak..kararım bu yönde olacak sanırım.ama ailelere anlatım kısmı zorlayacak sanırım.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|