|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
Konu: sıcağa bağlı döküntüGönderim Zamanı: 19 Nis 2013 Saat 08:19 |
|
Kadir bey önceki konum kilitlenmiş.yeni konu açmak zorunda kaldım. Hocam yeni döküntülerimiz yok. Ancak eski döküntülerin bazıları utralan pomatla silikleşiyor,gözden kayboluyor....iki üç gün sonra tekrar kızarıyor kabuklanıyor... acaba mantarlaşma olmuş olabilir mi ?Ne yapmalıyım hocam? çok çok teşekkürederim. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38029&PN=5&title=temre-mi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 19 Nis 2013 Saat 18:25 |
|
sicak bir banyo ve arkasindan siki bir 'kese-lif' yapin, bakalim o derilerin altindan ne cikacak... Sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
Gönderim Zamanı: 09 May 2013 Saat 23:52 |
|
Hocam dediğinizi yaptım....Ancak kısır döngü devam ediyor.Kızarıyor pomat kullanıyorum kabuk bağlıyor silikleşiyor gözden kayboluyor pomatı brakıyorum aynı yer tekrar kızarıyor....Kabuklanma döneminde sıcak banyo kese yaptım .
Yüzündeki döküntülerde bu sorunu yaşamadım.Oldu bitti.Pomat sürmesem de canlanmıyor tekrar.Bahsettiğim olay vücut ve saçlı derideki döküntülerde. Döküntüler yuvarlak ve büyüklü küçüklü.İlk çıktıklarında bir isilik noktası kadarken genişleyerek şimdiki hallerini aldılar. 1-Gösterdiğim cilt uzmanı atopik dermatit dedi.Teşhis doğru mudur? Cevabınıza göre eski mesajları dikkate alacağım. Çok teşekkürederim Kadir Bey. :) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 10 May 2013 Saat 01:21 |
|
Alakasi yok, serin tutun, sik-sik dus aldirin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|