Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sezeryan sonrası ağrılar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusezeryan sonrası ağrılar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 16171819>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2011 Saat 13:23

Ben de ilk doğumumda çok hassas, alıngan ve biraz gergin olmuştum, gerçekten 40 gün bir süreç, çünkü o dönemde biraz da ister istemez stres yapıyorsun, yeni doğum yapan için ilk başta emzirmeye alışmak bazen sıkıntı olabiliyor, emecek mi, emmeyecek mi, çevresinde işine karışan olursa daha da stres yapıyor vs... En kötüsü de lohusalıkta depresyona girip, bebeğini bile görmek istemeyenler, bu dönemi bayağı ağır geçirenler de oluyor Ermm Allah bu dönemleri hepimize kolayca atlatmayı nasip etsin Star

Düzenleyen fatoş - 24 Ara 2011 Saat 13:24
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2011 Saat 15:40
çok ilginç yaa kendi canından bir parçayı nasıl görmek istemez insan.. bu ruh hali ne gariptir.. neyse bende böyle depresif harketler olmaz eminim Smile inşallah kimsede böyle şeyler yaşamaz..
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2011 Saat 20:14
Orjinalini yazan: lagrima lagrima Yazdı:

çok ilginç yaa kendi canından bir parçayı nasıl görmek istemez insan.. bu ruh hali ne gariptir.. neyse bende böyle depresif harketler olmaz eminim Smile inşallah kimsede böyle şeyler yaşamaz..
Canım genelde böyle durumlar istenmeyen hamilelikten dolayı yada çok sancılı geçen bir doğumdan ya da bir çok psikolojik sebeplerden dolayı olabiliryor, Allah şaşırtmasın Nuke
Yukarı Dön
durukuşum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 115
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2011 Saat 00:32
ben de öyle düşünürdüm hamileyken,insan kendi yavrusuna nasıl kızabilir,nasıl görmek istemez diye.ama normal bi insan gibi değerlendirmiyeceksiniz kadını o 40 gün.toparlanması için çevre faktörü önemli,anlayışlı bi eş kaynvalide anne gerekli.yoksa işiniz iş,ben şanslı sayılırım o konudaThumbs Up
ama buna rğmen zaman zaman etrafımdaki herkesi evden kovasım geliyor,gdin başımdan rahat bırakın beni diyesim geliyor,ilk hamileliğimde eşimin annelik hediyesi için bile içimde fırtınalar kopardım,eşime söylemedim Allahtan.neymiş neden bana sormamış danışmamış hediyeyi diye.insanlara şımarıklık gibi gelebilecek bişey,ama o ruh hali meleği şeytana çeviriyor.insanlar yardım etse gıcık oluyosun etmese gözüne batıyor,çok acayip.neyseki 15 gün sonra 40 ım doluyorLOLLOLLOL
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2011 Saat 00:35
bugün dikişlerim alındı,pansumanım yapıldı,ilk dr kontrolümüz oldu yani doğum sonrası,1 ay sonra da jinekolojik muayene ve simir için gidilecek dr a .darısı tüm diğer hamile arkadaşlarımın başınaBig smile
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2011 Saat 00:41

Amin canım ClownNuke Senin de gözün aydın canım, eriyen, kaynayan, ... artık ne deniyorsa, sana öyle dikiş yapılmadı mı, bende dikiş alınmamıştı Ermm Senin bebiş neredeyse bir aylık olacak maşallah Star

Düzenleyen fatoş - 25 Ara 2011 Saat 00:41
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2011 Saat 00:48
yok estetik dikiş yapıldı da ,bandajları aldılar bir de deriyi bişeyle tutturuyorlar ya onu aldı dr.çok iyi bakamadım içim almıyor,bir sprey sıktı,su sabuna karşı korusun diye,salı günü çıkartacağım bi bant taktı ve bir krem verdi 6 ay kullanacakmışım,hiç iz kalmıyormuş.tıp  değişiyor sürekli sanırım,ilk doğumum da aynı hastane ve dr aracılığıyla oldu ama uygulama farklıydı.dr 1 hafta sonra bantları çıkardı,bu kadar işlem de yapmadı.Stern Smileama aradan 2.5 sene geçmiş bişeyler değişmiş sanırım...
evet teyzesi ya miniğim büyüyor,ortaya çıkıyor,geceleri varlığını daha da hissettirerekAngry
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2011 Saat 00:54
Hay Allah seni biraz yoracak anlaşılan küçük cadı, belki 40'dan sonra düzene girer.Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 16171819>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.