Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
_alev_
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 616
|
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2008 Saat 16:02 |
|
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21227
|
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2008 Saat 22:58 |
alevvv neden o kadar korkuyon kızzz  cnm sen ne kadar korkarsan o kadar zor olur senin için ,epidural sezeryan bence daha iyi bende oldum ,inan hiç bişey hissetmiyosun çok güzel geççiyo o an ,çocuğunu görmek çok mutlu ediyo seni,tabi doğum sonrası çok ama çok zor ,ama kuzunu kucağına alınca bunları tınmıyosunki zaten
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
_alev_
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 13:53 |
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 14:13 |
sezeryan korkulacak bir doğum yöntem değil ben de sezeryanla yaptım doğumumu hiç ağrı çekmedim narkoz geçtikten sonra da
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3091
|
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 16:13 |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
_alev_
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 16:24 |
la_recatta Yazdı:
_alev_ Yazdı:
hilal Yazdı:
alevvv neden o kadar korkuyon kızzz cnm sen ne kadar korkarsan o kadar zor olur senin için ,epidural sezeryan bence daha iyi bende oldum ,inan hiç bişey hissetmiyosun çok güzel geççiyo o an ,çocuğunu görmek çok mutlu ediyo seni,tabi doğum sonrası çok ama çok zor ,ama kuzunu kucağına alınca bunları tınmıyosunki zaten |  ya küçükken bi kere hamile kalmıştım..15 yaşındayken sonra aldırdım evlenince hamile kaldım asıl nedenim bu..   |
15 yaşındamı kaç yaşında evlendin ki sen
|
Hayırrr,,şu an 31 yaşındayım,,küçükken bi kere yanlışlıkla hamile kalmıştım. . . 15 yaşında yanlışlıkla hamile kalmıştım çocuğumu aldırdım evlilik dışı olmaz dediler,,sonra işte 30 yaşında evlendim,,çok zaman geçti tabi 15 yaşla-31 yaş....şimdi hamileyim ama EVLİyim :) 
|
|
 |
SevgiYumaklarım
Elmas Üye
Puanlar: 7662
|
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 16:54 |
bende doğumda çok korkuyorum. hem normal doğumdan hemde sezeryandan.
normal doğumdan korkuyorum alt bölgeden kesiliyor o korkutuyor beni..
sezeryandan korkuyorum çünkü hani uyutuluyorsun ya bir daha uyanamayacakmışım gibi geliyor.
epidulal çok istiyorum ama çevremde epidural olan tanıdıklarım var sadece 1 kişi memnun kaldı. diğerleri ya 20 gün baş ağrısı çekmiş yada kollarında uyuşmalar olmuş.
bunları duydukça ürküyorum..
tabiki doktorum ne derse öyle olur ama yinede elimde değil...
|
 |
_alev_
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 16:58 |
aşkitom Yazdı:
bende doğumda çok korkuyorum. hem normal doğumdan hemde sezeryandan.
normal doğumdan korkuyorum alt bölgeden kesiliyor o korkutuyor beni..
sezeryandan korkuyorum çünkü hani uyutuluyorsun ya bir daha uyanamayacakmışım gibi geliyor.
epidulal çok istiyorum ama çevremde epidural olan tanıdıklarım var sadece 1 kişi memnun kaldı. diğerleri ya 20 gün baş ağrısı çekmiş yada kollarında uyuşmalar olmuş.
bunları duydukça ürküyorum..
tabiki doktorum ne derse öyle olur ama yinede elimde değil... |
Aynen bee canım aynı korkular işte..kesilmesi korkutuyor..Birde bende de var işte;kalkamayacakmışım gibi geliyor..!! 
|
|
 |