Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Sebze Yemekleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sevimli civcivler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusevimli civcivler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: sevimli civcivler
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 01:55
     Arkadaşlar,size,çocuklarınızın doğum günlerinde yapabileceğiniz,çok şirin civciv tarifi gönderiyorum.
          haşlanmış patatesler ezilir(pütürsüz)ve ya rendelenir.içine tuz ve limon katarak tatlandırılır.limon büyüklüğünde,oval bir gövde yapılır.ceviz büyüklüğünde kafa yapıp,gövdeye sabitlenir.havuçtan,uzun üçgen kesip gagasını,kuş üzümü ve ya tane karabiberden gözlerini yapabilirsiniz.kafasının üstündeki ibiğini maydanozun küçük yaprağından,kanatlarınıda ya kıvırcıktan(salata yaptığımız)küçük parça keserek ve ya maydanozun iri yaprağından yapabilirsiniz.çocuklarınızın seveceğinden eminim,oğlum tuna çok sevmişti ilk doğum gününe yaptığımda.afiyet olsun.

Düzenleyen reyyan - 11 Ara 2007 Saat 01:58
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 02:02
Ay süper ve kolay bir tarif. Bayıldım....ClapClap
Çok teşekkürler canım.Clown
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 02:08

emineciğim,foto eklerken,forum kurallarındaki tarifine göre ekledim,onun için teşekkür etmek istedim.çok teşekkür ederim arkadaşım.sevimli kızının doğum günü için yaparsın diye gönderecektim ama ne yapsam doğum gününe başlığını okuduğumda,kızının doğum günü zaten geçmiştiUnhappybu vesileylede,tekrar doğum gününüzü kutluyorum,Allah sağlıklı,mutlu nice yaşlar yaşatsın minik meleğine,sizlerle birlikte inş.hayırlı evlat etsin...Clownbir dahaki yaş gününde yaparsın artık inş.oğlumun 2. yaş günü yaklaşıyor,2 martta. yine yapacağım inş.çünkü tuna çok sevdi,fakat oğlum balık burcu olduğu,bundan dolayı çok yufka yürekli olduğu için,yemeye kıyamadı,gidip-gelip öpüyor her yapışımdaLOLLOL
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 02:12
Orjinalini yazan: 1978koaka 1978koaka Yazdı:

Ay süper ve kolay bir tarif. Bayıldım....ClapClap
Çok teşekkürler canım.Clown

afiyet olsun duygucuğum,mutlaka dene,çok güzel oluyor.hatta biraz daha tat katabilirmiyim diye çok az zeytin yağı koymuştum bir yaptığımda,sakın denemeyinLOLkafalar gövdelerden kayıp kayıp düştüLOLLOLbizde ayrı ayrı yedik artıkBig%20smile
                haaaa,birde bir püf noktası,şekil verirken ellerinizi sık sık suyla ıslatırsanız,şekilleri daha düzgün oluyor.tekrar afiyet olsun...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12205
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 10:17
Çok şirin ve kolay bir tarif. Teşekkürler
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12444
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 16:22
Ayyy ayyy arkadaşım nede marifetliymiş,ellerine sağlık canım.ClownClown
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10862
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 16:24
çok şirinler.....
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 16:57
Orjinalini yazan: suzi suzi Yazdı:

Ayyy ayyy arkadaşım nede marifetliymiş,ellerine sağlık canım.ClownClown

AFİYET OLSUN CANIM.YAP SUDEYE ANNESİ,O DA ÇOK SEVER,BELKİ BU BAHANEYLE YER KERATALARWinkDOĞUM GÜNÜNÜZÜ BABAANNENİZDE YAPARSANIZ,CİVCİVLERİ YAPIP GETİRİRİM,SİZİN EV BİZE UZAKSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.