Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
erkinu
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
|
Konu: Sevgili Hülya ile Haluk'a... Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 00:06 |
Fırsat buldukça söylediğim bir şey var Anne Olunca Anladım hakkında hissettiklerim sorulduğunda; İlk görüşte aşk. Ben ki, bir çok şeyi zor beğenen, özellikle bebek,çocuk programları yapanlara çok da sıcak bakmayan ve altında genelde ticari kaygılar olduğunu düşünen ben, AOA ile ilk karşılaştığım programda "İşte bu" demiştim. “Sen de kimsin de burada böyle ahkam kesiyorsun” diyeceksiniz... Hepimizin kendine göre terazileri, tartıları ya da kantarları var. Benimkisi de böyle bir şey işte, sizin tartanlarınızdan farklı değil. O ilk programdan sonra bir şekilde Hülya ile Haluk’a ulaştım. Öncelikle bir prosfesyonel olarak olarak baktığımda, son derece iyi donanımlı, ne konuştuğunu bilen ve gerçekten insanlara bir şeyler vermek için uğraşan bir hanımefendiyi gördüm karşımda. Sonra o hanımefendinin gerçek bir beyefendi olan eşiyle tanıştım. Hanımefendi ve beyefendi derken kibarlıktan değil, gerçekten öyle oldukları için söylüyorum bunları, en azından benim ölçülerimde. İkisini de tanıdıktan sonra, iş biraz profesyonelliğin dışına çıktı, iyi ki de çıktı…Ve sonrasında başlayan dostluğumuz,arkadaşlığımız beni gerçekten çok mutlu etti, hala da ediyor. Bazı arkadaşlıklar vardır ya, birbirinizi kısa süredir tanıyorsunuzdur gerçekte, ancak yıllardır birlikteymişsiniz gibi hissedersiniz bazı insanlarla. Benimkisi böyle bir duygu arkadaşlarıma,dostlarıma karşı. Hem onlar, hem de AOA ekibi emin olun çok önemli bir iş yapıyorlar. Şaka değil, bu kadar bilgiye aç, bildikleri bir çok şeyin aslında yanlış, ya da hurafeden öte olmadığı bir toplumun çocuklarının sağlıklı büyümesi, ebeveynlerin daha rahat etmesi için uğraşıyorlar. Ve bunu gerçekten içten yapıyorlar. İkinizi de gönülden bir kez daha kutluyorum sevgili Hülya, sevgili Haluk. Biliyorum ki sizin için herkesin evladı birer Duru… Dupduru, dopdolu bir hayatınız olsun.
Dostunuz,
Erkin.
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 00:10 |
tebrik ederim Erkin bey,ne güzel ifade etmişsiniz duygularınızı 
bizim duygularımıza tercuman olmuşsunuz...
umarım dostluğunuz bi ömür devam eder.
en kısa zamanda tekrar bu projeyi televizyonda görmek dileğiyle...
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10040
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 00:10 |
Bizler ne kadar şanslıyız..
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 00:13 |
gerçekten çok güzel ifade etmişsiniz, duygularımıza tercüman olmuşsunuz Erkin Bey   .. ben de bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum.. hepinize sevgiler
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 00:24 |
Gercektende Erkin bey arkadaslarimin da dedigi gibi hislerimize tercüman olmussunuz.Hülya hanim ve Haluk bey o kadar icten insanlar ki miknatis gibi bizi buraya cekiyorlar.Onlarin samimiyeti insanlari cezbediyor.Hepiniz iyi ki varsiniz, sagolun Erkin bey  Hep beraber nice nice senelere
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 00:30 |
Erkin Bey gerçekten çok güzel ifade etmişsiniz
Haluk Bey'in de, Hülya Hanım'ın da bize kattıkları tartışmasız, biz bir çok şeyi burada öğrendik,dostluklarımızı pekiştirdik ve kocaman bir aile olduk 
Yalnız ben bir kaç şey de sizin için söylemek isterim sizin de bize o kadar çok faydanız oldu ki, sizin deneyimleriniz ve fikirleriniz de bizim için çok önemli 
Benim çevremde yeni doğum yapanlara veya yapacak olanlara (oto koltuğu, puset, ana kucağı ... daha bunun gibi bir çok ) ürünlerle ilgili verdiğiniz bilgileri kopyalayıp, alırken bunlara dikkat edin diye uyarıyorum  Çünkü ilk başlarda ben sizi tanımadığım için, ürün alırken çok hata yapmıştım 
|
|
 |
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 3664
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 11:16 |
Erkin bey, bunlar ne güzel sözler...Gönlümüzden geçenleri nasılda güzel ifade etmişsiniz...teşekkürler
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 12:04 |
teşekkür ederiz Erkin bey hepimizin yüreğinden geçenleri söylemişsiniz. Evet biz gerçekten çok şanslıyız.
|
|
 |