|
Serum fizyolojik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2025 Saat 01:26 |
Hocam öncelikle iyi bayramlar dilerim,
2 aylık 4kg. 52 cm erkek bebeğim var. Her gün banyo yaptıramıyorum ve burnunu serum fizyolojik ile açıyorum. Bazen bir deliğe 15 damla civarı damlattığım oluyor. Akışı kontrol edemediğim zamanlar oluyor bir zararı olur mu? Teşekkürler…
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120046 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Isterseniz, 100 damla damlatin. Sadece Serum Fiz telef edersiniz.
|
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 1 hafta önce bebeğin( 2aylık 4kg,52cm) gözü silme çapak olunca önceki yazılarımıza bakarak tobrased başlamıştım. 5 gün 4*1 kullandım.
Bu tedavi 3 gün önce bitti bir sorun da kalmamıştı fakat bugün yine aynı gözde minik minik sulanma ve çapaklanma başlamış. Acaba kanal mı tıkalı nasıl bir tedavi uygulamalıyız? Sevgi ve saygılarımla…
Düzenleyen kader - 01 Nis 2025 Saat 14:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120046 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"kanal tikali" olsa, hic duzelme olmazdi.
Capak olursa, ayni tedaviyi uygulayin. Ilgili yazilarimi IYI okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|