Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Serum Fizyolojik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSerum Fizyolojik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: Serum Fizyolojik
    Gönderim Zamanı: 31 Oca 2014 Saat 16:58
Hocam kızım 26 aylık ve 2.azı dişlerini çıkarıyor. Nezle oldu burnu akıyor ateşi yok . Ağzını göstererek acıyor diyor. Bademciklerden şüphelendim ama bademcik şişse yutkunamaz. Yutkunmasında sıkıntı yok ama iştahsız. Beni hala emiyor. Burnun içi nezle durumundan dolayı fışır fışır. İçine çekmesini bilmediğinden burunda bekleyen sıvı onu rahatsız ediyor. Gece uyumakta zorlandı. Burnuna serum fizyolojik sıktırmıyor. Serum uygulamazsam sıkıntı olurmu ? Grip için uyguladıklarınızı biliyorum onları yapacağım. Ama kafama takılan burnuna serum sıkmazsam sıkıntıyla karşılaşırmıyım. Saygılarımla.
Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2014 Saat 19:48
Hocam benim bu sorumu yanıtlamamıştınız. Yeniden gönderiyorum size. Dün akşam kızıma sıcak buharlı bir banyo yaptırdım. Banyo sonrasıda viks buhar uyguladım oda içinde. Düne göre biraz daha iyi. Ama burnunda hafif akıntı var su şeklinde sümküremediği içinde hala içi dolu. Birde hocam misafirlerim geldi bugün. 2 çocukta öksürük vardı haliyle kızımla oynadılar. Öksürüğün bulaşma ihtimali varmı kütür kütür öksürüyorlardı. Bizimki zaten nezle iyi edeyim derken birde misafir çocukların öksürmesi iyice beni daralttı size danışmak istedim saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120389
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2014 Saat 06:06
Eger, o haldeki bir burunla bile sizi emebiliyorsa, ciddi bir probleminiz yok demektir. Meme emerken nefes alabilmek icin, memeyi biraktiginda, Serum Fiz gerekir. Basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
Merak etmeyin, misafirlerden bir sey bulasmayacak...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.