Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
didemce
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 813
|
Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 18:37 |
ben de aklıma gelenleri paylaşmak istedim.
Esin:1.Rüzgar.2.İlham,çağrışım.
Elvin:1.Gökkuşağının renkleri.2.Cennet çiçeği.Fakat 2. anlamının doğru olmadığını yazan yerler var.bilgin olsun.
bi de ^^E^^ harfiyle başlamıyor ama oğluşunun adına uygun olarak ^^Ömür^^ ve ^^İrem^^ geldi aklıma.
|
TEYZESİNİN PRENSESİ ANNESİNİN Bİ'TANESİ
|
|
nilufer
Altın Üye
Puanlar: 3067
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2011 Saat 00:46 |
|
|
|
sera
Üye
Puanlar: 25
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2011 Saat 02:33 |
didemce Yazdı:
ben de aklıma gelenleri paylaşmak istedim.
Esin:1.Rüzgar.2.İlham,çağrışım.
Elvin:1.Gökkuşağının renkleri.2.Cennet çiçeği.Fakat 2. anlamının doğru olmadığını yazan yerler var.bilgin olsun.
bi de ^^E^^ harfiyle başlamıyor ama oğluşunun adına uygun olarak ^^Ömür^^ ve ^^İrem^^ geldi aklıma.
| teşk ederim..irem kardeşimin ismi zaten oda diyor abla irem koy diyo...ben bide emiri o yüzden koymuştum ireme yakın olsun diye ...ömürde hiç ailemizde yok değişik isim...
|
|
sera
Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2011 Saat 02:37 |
nilufereren Yazdı:
sera Yazdı:
nilufereren Yazdı:
Erva: peygamber efendimizin halasının ismi ( ayrıca benim kızımın adı:)) ) ve ervalar uslu olur derler:) haberin olsun :) benim kızımda bebekliğinden beri cook uslu maşallah .. Ayrıca elfida ismide güzelmiş esmanur olabilir.. | bu.2.bebeğim rabbm nasip ederse inş tamamına erdirir.....oğlum ismi gibi emir çokk yaramaz maşallah hala öylee uslu bebeğe ihtiyacm var:)))
| oglun kaç yaşında? inşallah bu sefer uslu bı bebek gelır saglıkla
| oğlum 3 yaşında ama ben 2.bebeği nasıl düşünmüşüm bazen hayret ediyorum ne cesaretle diyorum yani..oğlum uykusuz,gazlı b,r bebekti.....gazı bitti hala uykusuz.....gece 12,11 bekliyozzz budaha erken önceden kışın 2de uyuduğumuzu bilirim rabbm hayırlı uzun ömürlü ssağlıklı versinde ben daha önce bu zorluktan geçtiğim için bana fazla koymaz ama uslu olursda iyi olur:D
|
|
nilufer
Altın Üye
Puanlar: 3067
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2011 Saat 02:41 |
erva cok usluydu bebekken,,bı ara uyku duzenı bızımde cok bozulmuştu,4 lerde yatıp 1 lere kadar uyrdu benımde duzenım altust olmuştu..sımdı 3,5 yasında suanda uykusu maşallah cok duzenlı senınde bundan sonra duzelır belkı..her bebek aynı olmuyor belkı bu seferkı uslu olur
|
|
|
sera
Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2011 Saat 11:25 |
nilufereren Yazdı:
erva cok usluydu bebekken,,bı ara uyku duzenı bızımde cok bozulmuştu,4 lerde yatıp 1 lere kadar uyrdu benımde duzenım altust olmuştu..sımdı 3,5 yasında suanda uykusu maşallah cok duzenlı senınde bundan sonra duzelır belkı..her bebek aynı olmuyor belkı bu seferkı uslu olur
| inşallah.....inş.uykulu,gazsız bebek olurdu........birde bizm burda kırkım çıkar ay sonra komşular bebek görmeye gelir buda vahim bi durum..ben zaten sezaryan tparlanmıyorum hemen,bebek huysuz off ne günlerdi hepsini geride bıraktım inşallah bu bebek akıllı olur inşallah
|
|
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 6954
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2011 Saat 13:55 |
eva
|
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
|