Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
sera
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
|
Konu: selam kızlar Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2011 Saat 23:44 |
merhaba kızlar....13 haftalık hamileyim kızım oluyormuş:D sizden bir ricam var bana hep beraber isim bulmak oğlumun ismi emir onada uyumlu olsun istiyorum.....özellikle e harfi ile isimler önerirseniz anlamları ile sevinirim..ama lütfen liste vermeyin çok sıkılıyorum listeden benm düşündüğüm isim elif ve sinem ama ikisi bir arada olmuyo babamız da istemedi elifde anlam olarak çok güzel ama içime sinmiyor...yardım ederseniz çok sevinirim yoksa ben doğuma kadar kesinlikle bulamam
|
|
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Puanlar: 4509
|
Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2011 Saat 23:54 |
ebrar Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar erva peygamber efendimizin halasının adı ecrin Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 00:04 |
BEn Elif ismini çok seviyorum,aslında çok bilinmesine rağmen pek konan bi isim değil,yumuşacık kadife gibi,emirede pek uygun
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
nurcan
Altın Üye
Puanlar: 2525
|
Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 00:44 |
Eylül Ela Evla : Daha uygun, daha layık, daha iyi üstün. Hayırlı amel. Cennet nimetleri .Evin : Tohum, tane , özcevher. Eslina : Dünyalar güzeli Esila : Kuranda geçmektedir öğle ile ikindi arasında geçen vakit anlamındadır. Elisa : Çok eşeker çok akıllı. Ekin Efsun Umarım işine yarar cnm..
|
|
sera
Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 01:14 |
nurten... Yazdı:
ebrar Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlarerva peygamber efendimizin halasının adı ecrin Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır | çok teşekkür edrim..ebrar halamın torunun ismi...az öncede başka siteden araştırdım ecrin tek başına bi kelimeymiş...anlamı yokmuş:(
|
|
sera
Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 01:15 |
hilal Yazdı:
BEn Elif ismini çok seviyorum,aslında çok bilinmesine rağmen pek konan bi isim değil,yumuşacık kadife gibi,emirede pek uygun | aslında elif benim çooookk önceden bekarken bile favori ismimdi şimdi neden yan çiziyorum bilmiyorum iyice araştırmak istiyorum ama 6.hissim diyoki dönüp dolaşcğn en son ism elif diyo:)))
|
|
sera
Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 01:20 |
nurcan Yazdı:
Eylül Ela Evla : Daha uygun, daha layık, daha iyi üstün. Hayırlı amel. Cennet nimetleri .Evin : Tohum, tane , özcevher. Eslina : Dünyalar güzeli Esila : Kuranda geçmektedir öğle ile ikindi arasında geçen vakit anlamındadır. Elisa : Çok eşeker çok akıllı. Ekin Efsun Umarım işine yarar cnm..
| çok teşekkür edirm paylaşımlarınız için ....emeğinize sağlık....elisa ismi farklıymış,düşünebilirim ama eşim kesin arıza çıkarır ona isim beğendirmek dahada zor:(((
|
|
sera
Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 01:22 |
sinem nasıl sizcee?siz olsaydınız düşünürmüydünz? ben anlamından dolayı biraz eliyorum onu..gönlüm yüreğim demekmiş benm için birşey ifade etmiyor ama isim çok güzelll
|
|