|
Şeker |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İncememed ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2025 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İncememed
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:46 |
Merhaba hocam.
Glike hemoglobin 6.6 % Glukoz (Açlık kan şekeri) 142 mg/Dl çıkmış. Yaş 44 bayanım. Diyabet hastasımıyım. Bir ay önce bu kadar yüksek değildi. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118881 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
??? Tip2 seker hastasisiniz. Daha dogrusu; "Prediyabetiksiniz"!
Metformin (veya Diaformin) kullanin. Dozunu Dahiliye doktoru ayarlar. Ayrica da; diyetinize dikkat edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Saat 52 Dakika önce Saat 19:20 |
|
![]() |
|
İncememed ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2025 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İncememed
![]() ![]() ![]() ![]() |
170 cm. 57 kilodayım hocam. aşırı stresli bi dönemden geçiyorum. Sülalemde şeker hastası olan yok. Sadece stres kaynaklı olabilir mi
. Karbonhidrad şeker elbette tüketiyorum ama şeker hastası olacak kadar aşırı değil. Sadece dıyetle düzeltemezmıyim.bu İlacın yan etkisi kilo kaybı yapması yanlış bimiyorsam. Ve kilo kaybı yaşamak istemiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|