Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sebze
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusebze

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Konu: sebze
    Gönderim Zamanı: 15 Mar 2008 Saat 16:44

ya kızlar oğlum sebzeye hiç hayır demezdi. birden bire yemez oldu sanki. yaptığım püreleri hep atıyorum. anaa bak bazen ben bizim yemeklerden veriyorum ona az tuzlu yaptıklarımdan. acaba ondan mı ona özel yaptığımda yemiyor. laf aramızda tadı da berbat oluyor onların tuzsuz falan..

kesin sonuç veren sebze tarifleriniz var mı? püre, çorba yada yemek de olur. 10,5 aylık bir bebeğe uygun gillerden olsun ama...
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2008 Saat 19:13
ben 10 aylıktı başlamıştım normal yemek vermeye..az salçalı ve az tuzlu yapıyodum yemekleri..bebekler bıkıyo artık püreden haklı olarak..ben sebze çorbasını sık vermiyorum şimdi bizim yemeklerimizden veriyodum çoğunlukla..benimki patatesli köfteye bayılır mesela,haftada iki kez yaparım bi köfteyle birde somonla yaparım..kapaklı sahanlarda içine her sebzeden atarım..mesela gecen gün somon yaptım içine;patates,domates,yeşil biber,kereviz,ve havuç koydum.birde dereoto maydonoz ve kerevizin iç yaraklarından birkaç dal aldım maydonoz sapıyla bağladım koydum içine hem balığın kokusunu alır hemde vitamini suyuna gecer diye..bazen yeşil yaprakları yemeyebiliyo ondan öyle yapıyom..köfteyide bu şekilde yapıyom ben 10 aylıktı çatalla eziyodum yemeğini alışsın diye..
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 18:52
Ben de Emine gibi 10 aylık bizim yemeklerden vermeye başladım.İçinde az tuz ve az salça olunca kızım çok güzel yiyor.Brokoli ve havucu haşlayıp salatasını yapıyorum.Zeytinyağı,limon az sarımsak ve tuz koyuyorum.Tavuğu fırında patates biber soğan havuçla pişirip ezerek yediriyorum.
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2008 Saat 23:37
teşekkür ederim kızlar.. ama keyfine göre öğlen yemeğini yememeye devam ediyorCry umarım geçici bir olaydır..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2809
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2008 Saat 00:04
1 kabak ve havucu rendeleyip teflon tavada olduruyorsun az tuz ve zeytiyağı yoğurtla beraber karıstırıyorsun boyle yapınca yedi Tongue
benimki de sebzeden nefret ediyor bende senin gibi değişik yollar aramaya başladım Unhappy 
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2008 Saat 19:58
fatma sağol canım.. bir de bunu deneyeceğim. ya hayır öyle güzel yerdi ki o sebze pürelerini.. herkes şaşardı valla. niye birden böyle oldu bilmem.. umarım geçici bir ssüreçtirUnhappy
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2976
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2008 Saat 23:30

burcu cum benımkıde sebze corbasına puresıne bayılıyo ınsallah vazgecmezSmilesenınkıde belkı bı ara vermısdır yada bı derdı vardır diş falan cıkarıcaktır arada yıne dene sen benceWink

Düzenleyen elcinim - 24 Mar 2008 Saat 23:59
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.