|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2014 Saat 16:50 |
hocam
10 günlük bir kızım var . 3310 gr. 53 cm doğdu. sarılık değeri 12.8 çıktı. bugün başka bir doktor tekrar ölçtürün düşmüş mü diye dedi.yüksek görünüyormuş. gerek var mı hocam. düşmeme ihtimali var mı?
bir de göbek bağımız 7. gün düştü azar azar kan oluyor kıyafetleri göbeği de çok dışarda birşey yapalım mı? son olarak da sütüm ilk kızımda çok fazlaydı bu sefer çok az neden böyle oldu bilmiyorum. sarılık da var uyandırıp emzirmek doğru mu? ne yapayım hocam. teşekkür ederim.
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, O sarlatanlarin onerileri ile olcum yaptirmayin.. Ilk sayfadaki "Bilirubin degerlendirme" cetveline bakin... 10 gun gecmis, NE BILIRUBIN OLCUMU!!!! Resmen tezgah... O sersemede o cetvelin bir Fotokopisini verinde BELKI, insanligi kaldi ise, ogrenirde baskalarinin da basina isler acmaz..
Gobegini Kolonya ile temizleyin, devam ederse, 1ml Konakion (K-Vitamini)ignesi yaptirin. Emzirmekle Sarilik azalmaz. Turk doktorlarinin uydurmasidir... Kimiside, anne sutu sarilik yapar der, hicbirine kanmayin... Kiziniz acikip, isteyince memenizi verin. Aclik/tokluk isaretlerini eski maillerdenokuyup ogrenin... Doktorunuz ya cok cahil yada cok sahtekar, sakin benim haberim olmadan bir tahlil yaptirmayin, ilac vermeyin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Kas 2014 Saat 19:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|