Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
piar
Kıdemli Üye
Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1675
|
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2008 Saat 00:36 |
Sağol canım Çok iyiyim çok şükür O taşınma işide bitip düzen oturunca çokta iyi olurum herhalde 2-3 hafta sonra taşınmış olucaz sanırım.İstanbuldan ayrılmak zor gelecektir bana ama böylesi hepimiz için daha iyi olacaktır sanırım.
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 00:26 |
|
|
oğuzkağan
Altın Üye
Puanlar: 2960
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 14:32 |
y_bal Yazdı:
merhaba ...samsundaoturmuyorum ama samsunluyum :)) bafrayı bilirsin belki orası bizim köyümüz işte gebzede ikamet ediyorum yıllardır samsunu bir kere gördüm gelmek bir kere nasip oldu ama işte insanın memleketi çekiyo her ne kadar görüp bilmesemde görebilsem gidebilsem diyorum son zamanlarda çok güzel olmu sanırım çalışmalardan dolayı bu arada biz bol bol eskişehire gidiyoruz eşim den dolayı o eskişehirlide :) hem yeni üyeyim hem yeni bir anne adayıyım kaç gündür geziyorum bu forumu bayıldım keyifli sohbetler hoşmuhabbetler dileğiyle by.. |
hoşgeldin canım siteye.
|
[
|
|
oğuzkağan
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 14:35 |
gülaycığım ve reyyencığım samsuna beklerim.şimdi çok daha güzelleşti samsun
|
[
|
|
y_bal
Altın Üye
Puanlar: 2663
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 15:13 |
kusura bakmayın bi kaç gündür giremiyorum yeni okuyabiliyorum yazılanları :)) öncelikle hoşbuldukk cnm çok saol dediğin gibi samsun eminim gün geçtikçe daha da güzelleşiyodur.Reyyancım nasıl memnunmusun bizden :)) samsunlulardan yani :)) şakak bi yana ben de samsunu çok bilmem senin gibi bi kere gittim ama aşık olup döndüm güzelliğine daha da nasip olmadı inşallah bundan sonra olur :) bakarsın tanışr kaynaşır beraber gideriz belki :))
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 22:24 |
oğuzkağan Yazdı:
gülaycığım ve reyyencığım samsuna beklerim.şimdi çok daha güzelleşti samsun |
inş.haticeciğim,çok isterim canım.hatta o gittiğimizde,eşimin liseden arkadaşı,sinop ta orman şefliği yapıyordu,sağolsun arabasıyla o gezdirmişti bizi.geyikkoşan,alaçam a gittik,çok beğenmiştim oraları.dönüştede,çok güzel bir yerde,harika bir balık yedirmişti sağolsun,o balığın tadı hala damağımdahatta ben ordanda sinop a geçmeyi çok istemiştim ama hava kapandı,eşimde,artık 1 haftadan önce açılmaz hava,dönelim dediama inş.samsun a gelecek olursam,mutlaka görüşmek isterim canım.
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 22:26 |
|
|
oğuzkağan
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2008 Saat 14:11 |
sitede samsunu çok fazla bilmeselerde samsunlu annelerin olması ne güzel.arkadaşlar samsuna gelin de bizde bir buluşma gerçekleştirelim
|
[
|
|