Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
pıtırcık
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 135
|
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2008 Saat 12:25 |
merhaba gayearas ALLAH BAGIŞLASIN güle güle büyütün bebeginizi benim kinin cinsiyeti henüz belli değil daha 9 hafta 4 günlük.teşekkürler dinlenirim elbet,ama dinlendigin gün geride kalınca unutuyorsun.herşey yaşanınca anlaşılıyor kısmet umarım benim ve diğer arkadaşların herşey yolunda gider.
|
|
smoke
Üye
Puanlar: 1
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 17:28 |
Merhaba
Yeni üye oldum.
Samsunlu değilim ama eşim sayesinde Samsunlu oldum artık.
Samsun merkezdeyim. Öğretmenim.
30 haftalık hamileyim. Umarım bu yaz serin geçer:)
Umarım güzel bir paylaşım olur bu forum, sizlerle tanışmak isterim.
Herkese iyi günleeeer...
|
|
oğuzkağan
Altın Üye
Puanlar: 2960
|
Gönderim Zamanı: 03 Tem 2008 Saat 22:14 |
smoke Yazdı:
Merhaba
Yeni üye oldum.
Samsunlu değilim ama eşim sayesinde Samsunlu oldum artık.
Samsun merkezdeyim. Öğretmenim.
30 haftalık hamileyim. Umarım bu yaz serin geçer:)
Umarım güzel bir paylaşım olur bu forum, sizlerle tanışmak isterim.
Herkese iyi günleeeer...
|
aramıza hoşgeldin canım.allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
canım bebeğinin cinsiyeti ne?ne öğretmenisin?bende mat öğretmeniyim
|
[
|
|
y_bal
Altın Üye
Puanlar: 2663
|
Gönderim Zamanı: 18 Tem 2008 Saat 09:24 |
merhaba ...samsundaoturmuyorum ama samsunluyum :)) bafrayı bilirsin belki orası bizim köyümüz işte gebzede ikamet ediyorum yıllardır samsunu bir kere gördüm gelmek bir kere nasip oldu ama işte insanın memleketi çekiyo her ne kadar görüp bilmesemde görebilsem gidebilsem diyorum son zamanlarda çok güzel olmu sanırım çalışmalardan dolayı bu arada biz bol bol eskişehire gidiyoruz eşim den dolayı o eskişehirlide :) hem yeni üyeyim hem yeni bir anne adayıyım kaç gündür geziyorum bu forumu bayıldım keyifli sohbetler hoşmuhabbetler dileğiyle by..
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2008 Saat 00:15 |
selam arkadaşlar,bende samsun geliniyim,yani artık samsunluyum demem gerekiyoreşim bafra lı.yeşimcim,bafra nın içindenmisiniz,köylerindenmi?bizimkiler ismetpaşa mah.den,kayınvalidem orda doğup-büyüme,kayınpederim ordu lu.ikiside bafra da görev yapmış,emekli öğretmenler.orda pek kimseleri kalmadığı için çok fazla gidemiyoruz,19 senelik evliyim,daha 1 kere gittim bafra ya,samsun u hiç gezemedik,hala içimde kaldıhepinizi öpüyorum,takip ediyorum
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2008 Saat 00:19 |
gülaycım(piar) benimde çok samimi bir arkadaşım vezirköprülü,şimdi ankaradalar,kendi soyismini bilmiyorum ama,eşinin soyismi"kanat"eşi astsubay,sanırım geçen sene emekli oldu.3 tane çocuğu var,aceba tanışıyormusunuz?
|
|
piar
Kıdemli Üye
Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi
Puanlar: 1675
|
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2008 Saat 00:27 |
Reyyancım yok canım tanıştığımızı sanmıyorum.Ben baba tarafından vezirköprülüyüm ama hiç bilmiyorum oraları maalesef,1-2 akraba dışında kimseyide tanımıyorum Ama en kısa zamanda oralarıda gezmek istiyorum.
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2008 Saat 00:31 |
piar Yazdı:
Reyyancım yok canım tanıştığımızı sanmıyorum.Ben baba tarafından vezirköprülüyüm ama hiç bilmiyorum oraları maalesef,1-2 akraba dışında kimseyide tanımıyorum Ama en kısa zamanda oralarıda gezmek istiyorum. |
anladım canım,şimdi daha iyisin değilmi?taşınma işiniz ne oldu?
|
|