Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
peperutka
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6954
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 12:01 |
saklibahce Yazdı:
peperutka Yazdı:
mine Yazdı:
en iyisi en küçük boyundan alıp denemek bebeğine iyi geliyorsa devam etmek gelmiyorsa başka bir marka denemek seninde dediğin gibi saçtan ciltten farkediyordur birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor en doğrusunu artık sen deneyerek görürsün zeynep ama bütçen el veriyorsa se.a m.dle başlayabilirsin |
Fıyatını bılmıyom ama babadan destek olmıcana gore tek tabancayım bakıcaz artık:) |
zeynepçim Allah sana güç kuvvet versin. sen oğlun için herşeyin en güzelini yaparsın... hiç sıkma canını... |
Saol bıtanem
|
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
|
nurcan
Altın Üye
Puanlar: 2525
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 12:35 |
Ben d....n kullanıyorm gayet memnunum kızımın saclarınıı cok yumusak yapıyo gözlerinide yakmıyoo kızım banyoda hiç aglamadı daha bezz pr....a kullanıorm c.n b..e de denedim o daha kalın geldi bana memnun kalmadım ama c.n b...e nin pisik önleyici kremi gayet güzell ben ıslak mendil kullanmıyorm evde oldugum zamanlar su sabunn kullanıyorm dr söyledi evdeysen ıslak mendil kullanma yıka veyaa suyla sabunla temizle dedi bende öyle yapıyorm dısarı cıktıgımda b..be d.r un mendilinden kullanıyorm
|
|
saklibahce
Katılımcı Üye
Puanlar: 677
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 13:28 |
şimdi bir arkadaşımla konuştumda o da kom..i iyi diyor. oda diğer bilindik markaları denemiş, memnun kalmamış, bunda çok rahatladım diyor.
ıslak mendilde de , şampuanda da tavsiye ederim diyor...
|
|
|
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 6954
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 13:31 |
Senın saçında boya varsa ne beklıyosun kuzum yumuşatıcısız zor
|
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Puanlar: 12808
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 15:02 |
biz oğlumuz doğduğundan beri Seba.ed kullanıyoruz çok memnunum ve sadece şampuanı değil kullandığım diğer bebek ürünleri de bu marka...
|
<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 11323
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 15:30 |
da..n,se.med,ni..a bunları kullandım hep bebekken yaklaşık 1 senedir de ben ne kullanıyorsam onu kullanıyor anne şampuanı pa..n le yıkanıcam diyo
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 15:33 |
saklibahce Yazdı:
bu çok önemli bir konu bence.
ben bi şampuan aldım kuzuma, denedim hakikaten göz yakıyormu yakmıyor mu diye, hafif yakıyo sanki. beni etkiliyorsa kuzumun o hassas gözlerini ciddi ciddi yakar gibi geldi.
isim vermeyelim kabul ama baş harfini yazmanında bi sakıncası olmaz herhalde ayşegülcüm
kullanan varmı o şampuanı? |
Benim oğlum 5 yaşına giricek nerdeyse,doğduğundan beri bunu kullanıyorum,hiç bir sorun yaşamadım çok memenumum.
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
saklibahce
Katılımcı Üye
Puanlar: 677
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 16:24 |
ifakat Yazdı:
da..n,se.med,ni..a bunları kullandım hep bebekken yaklaşık 1 senedir de ben ne kullanıyorsam onu kullanıyor anne şampuanı pa..nle yıkanıcam diyo |
pa....n'in kokusuda bi ayrı güzel. oh, mis gibi kokuyordur kuzun
|
|
|