|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozokun ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2017 Saat 09:08 |
Merhaba hocam bayramınız kutlu olsun
Bende 8-9 yaşında teşhisi Ege üniversitesi hastanesinde koyulan alerjik rinit var. Babaannemde de vardı ve şimdi 2009 doğumlu kızımda da var. Bana eskiden iğne tedavisi vermişlerdi ve ben de yaptırmak istememiştim. Kızım için kortizonlu sprey verdi doktor kullanmak istemedim tabii ki. Kızımın da benim de zyrtec mi kullanmamız mı gerekiyor? Şimdiden teşekkür ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben, baskasinin koydugu teshise gore "yorum" yapmam!!! Asla Grip teshis etmemeye yeminli olan doktorlarin teshislerine ne diye saygi gostereyim!! Siz hele bana kizinizin sikayetlerini bir yazin bakalim da ne varmis, ona gore yorum yapayim..
|
|
![]() |
|
ozokun ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısınız hocam
Kızımda da bende de özellikle bahar aylarında arka arkaya sürekli hapşırık, burunda genizde ve gözlerde kaşıntı gözlerde sulanma burunda su gibi akıntı oluyor Bende bahar aylarından hariç çok ev tozu olan bir ortama girince de oluyor bunlar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE; Zyrtec, gunde 1 defa alin.. SAKIN Kortizonlu spreyleri kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|