hocam merhabalar benim oğlum 9 ay 3 haftalık yaklaşık üçüncü aydan beri inanılmaz bir salya problemi var siz tükrük yutmayı bilmediklerinden demiştiniz ama yaşıtlarında bu durum pek yok önlüğü 15 20 dakika da sırılsıklam oluyor acaba ne zaman öğrenir bebekler tükrük yutmayı ya da oğlumda başka bir şey olabilr mi?
hocam bir de oğlum bazen kafasını gözlerini kırpıştırarak sağa doğru yatırıyor ayy diye ses çıkararak sanki oyun gibi yapıyor ama bu annelik sanırım beni fazla evhamlı yaptı bu acaba bir sorun mu oğlumun motor gelişimi iyi gibi görünüyor biberonu tutup içebiliyor ayağa kalkıp sıralıyor baba ve gel diyor. ama bu haraket endişelelndirdi beni oğlum 5 aylıkken ellerini sıkıyor ve ve kendini sıkıyordu sapstiteden şüphelenmiştik siz o yaşalrda ellerini sıkarlar demiştiniz ama doktorumuz gözlemledi ve şimdi öyle bir problemi kalmadığı için nöroloğa yönlendirmedi sizce bunlar bir problemmi yoksa benim mi bir psikoloğa görünmem mi gerekiyor . çok teşekkür ederim vaktinizi aldım kusura bakmayın
Düzenleyen yeliz - 04 Mar 2009 Saat 12:14