Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - salya
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsalya

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Konu: salya
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2009 Saat 12:12
hocam merhabalar benim oğlum 9 ay 3 haftalık yaklaşık üçüncü aydan beri inanılmaz bir salya problemi var siz tükrük yutmayı bilmediklerinden demiştiniz ama yaşıtlarında bu durum pek yok önlüğü 15 20 dakika da sırılsıklam oluyor acaba ne zaman öğrenir bebekler tükrük yutmayı ya da oğlumda başka bir şey olabilr mi?
 hocam bir de oğlum bazen kafasını gözlerini kırpıştırarak sağa doğru yatırıyor ayy diye ses çıkararak sanki oyun gibi yapıyor ama bu annelik sanırım beni fazla evhamlı yaptı bu acaba bir sorun mu oğlumun motor gelişimi iyi gibi görünüyor biberonu tutup içebiliyor ayağa kalkıp sıralıyor baba ve gel diyor. ama bu haraket endişelelndirdi beni oğlum 5 aylıkken ellerini sıkıyor ve ve kendini sıkıyordu sapstiteden şüphelenmiştik siz o yaşalrda ellerini sıkarlar demiştiniz ama doktorumuz gözlemledi ve şimdi öyle bir problemi kalmadığı için nöroloğa yönlendirmedi sizce bunlar bir problemmi yoksa benim mi bir psikoloğa görünmem mi gerekiyor . çok teşekkür ederim vaktinizi aldım kusura bakmayın

Düzenleyen yeliz - 04 Mar 2009 Saat 12:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117930
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2009 Saat 13:51
Bazı dalgacı çocuklarda ağız suyunun kesilmesi zaman alıyor. Sabırlı olun.Spastisite öyle olmuyor, sizin çocuk normal.
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2009 Saat 14:02
hocam sağolun anne olduktan sonra öyle bir hal aldım ki öyle ateşten falan korkmuyorum ama bu tarz konular çok korkutuyor beni  hocam bi rde inanılmaz hareketli bir çocuk pil yutmuş gibi bir dakika durmuyor biliyorum hiperaktiflik bu dönmede teşhis edilemez ama böyle çocukların bu dönemlerdeki genel özellikleri nelerdir hocam neyse hocam iyi ki varsınız sağolun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117930
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2009 Saat 14:38
Mümkün olduğunca meşgul edin, oyunlar oynayın. Bu yaştaki yaramazlıklar can sıkıntısı sonucudur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.