Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > İl il anneler ve anne adayları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sakarya
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSakarya

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayşe&gökmen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 22:33
merhabalar bende sakaryalım ama depremden sonra şehir değiştirdik bende burda evlendim ve kaldım ailem geri döndü bende fırsat buldukça memleketime giderim ve çok seviyorum
<a href="http://lilypie.com">[IMG]http://lbdf.lilypie.com/xxitp2.
Yukarı Dön
baranmehtap Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2008 Saat 16:55
aslında bende sakaryalı değilim.burda okudum ve evlendim.galiba sakaryalı oldum Embarrassed
Yukarı Dön
aysima Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 19:16
merhaba arkadaşlar bi bakayım dedim yinede bikaç kişi varmış sakaryalı ve şuan kimse aktif değil olsun birgün tanışırız inşallah. Ben 3 senelik evliyim 1.5yaşında bi kızım var çalışmıyorum adapazarında merkez kuyu dibi diyorlar orda oturuyorum.İnşallah burda güzel dostluklar kurarız hepinize sevgilerimi yoluyorum.ClownClownClown

Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2008 Saat 15:53
merhaba bende sakaryalı değilim ama teyzemler dayımlar anne tarafından herkez orda her yaz sürekli giderdik bikaç senedir gidemiyorum çok değişti mi sakaryaConfused
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2008 Saat 15:40
ben yarı sakaryalıyım annem oralı çok sviyorum adpaaarı harika akrabaların yarısı arifiyedeler erenlerde teyzem var eski şeker mah yakın teyzelerim dayılarım hep oradalar soyadları çalışka belki akraba olan çıkar diye yazıyom hadi byyy
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2592
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2008 Saat 13:36
merhaba arkadaşlar şimdi dicekki bu kız ne böle heryere yazıyo ama napıyım benle ilgili bi kısmı var yazdıklarımın hepSmile bana memleketimi soranlara kırmayım ben diyorum gülüyolar sebebine gelince babam samsunlu annem sakaryalı eşim eskişehirli yarı tarafıda bozüyüklü karışık onun ki biraz :) doğma büyümede gebzeliyim bu yüzden böle deme gereği duyuyorum hatta en son dediğimde kötü bi şaka kurbanı olmuştum Smile ofisboyumuz sordu nerelisin diye bende kırmayım deyince hani şu uzun kulaklı olanlardanmı dedi Confused işte oan benim bittiğim andı LOL şakaydı tabi ama kötü oldum yinede :)) hoşçakalın arkadaşlar
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2592
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2008 Saat 13:38
bu arada köyümüz limandere ama hızırtepede alifuatpaşada adamerkezde akrabalrım çokça var gidince kapısız kalmıyoruz saolsunlar :))
Yukarı Dön
ayşe&gökmen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 17:18
ben 16 sene oturdum şeker mah. ama şuan hiç kimseyi hatırlamıyorum ama belki tanıyan vardır amcamın marketi var ordaadını burdan yazmam uygun olurmu bilmediğim için yazmıyorum.
<a href="http://lilypie.com">[IMG]http://lbdf.lilypie.com/xxitp2.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.