Malzemeler
1 paket kakaolu petibör büsküvi
1 paket sade petibör büsküvü
1 paket çikolatalı puding
İki su bardağı süt
İki elma
İki muz
Bir tatlı kaşığı tarçın
İki çorba kaşığı Hindistan cevizi
Yarım su bardağı iri dövülmüş ceviz
Hazırlanış
Önce pudingi iki bardak sütle pişirip ılıtın
Büsküvileri ufalayın elmayı rendeleyi muzu küçük
Parçalara ayırıp tarçın ceviz Hindistan cevizini ekleyip iyice yoğurun
Ceviz iriliğinde toplar hazırlayıp servis tabağına üst üste dizin
Ilttığınız pudingi üzerine döküp servis edin
Bi gün dolapta beklerse çok daha güzel oluyo
(kızlar inanın saat tuttum tam 20 dakikamı aldı tavsiye ederim çok lezzetli ve hafif)
AFİYERT OLSUN