Sadece Doğum Gününüzü girin |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Konu: Sadece Doğum Gününüzü girin Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 10:00 |
|
http://www.hediyedenizi.com/DogumGunu/dogum_gunu.php
Siz doğduğunuz gün acaba AY dünyadan nasıl görünüyordu Doğduğunuz gün dolar kaç paraydı mark kaç paraydı. Doğduğunuz günkü hürriyet gazetesi ilk sayfası nasıldı. O yılın hit parçaları neydi. Asgari ücret kaç paraydı gibi işinize yaramayacak ama okumak isteyeceğiniz bir sürü bilgiyi bir araya topladık. yukarıdaki link açılınca hemen sayfanın ortasına doğum günü tarihinizi girin size özel ilginç bilgiler sayfanızı görün |
||
|
||
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 10:03 | |
ben doğduğumda başbakan Süleyman Demirelmiş. Halen yaşıyor adam bende fosillik olmak üzereyim yani.
|
||
|
||
Fatoş-Tuana
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2071 |
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 11:31 | |
Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Maymun)
Yerinde duramayan birisiniz. Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli ayyyy hiç güleceğim yoktu iyi oldu |
||
Şehnaz
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 12:12 | |
aaa kız ben hayvan kısmını görmemişim hemen bakayım ben neymişim
|
||
|
||
Şehnaz
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 12:14 | |
amanın bende Maymun çıktım
|
||
|
||
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 12:23 | |
şehnaz abla ben doğduğumda da süleyman demirel başbakanmış
|
||
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
||
ezel
Elmas Üye Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 6410 |
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 12:57 | |
Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Kedi)
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Öylemiyimki acaba Sevimliyim o kesinde
|
||
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
||
Şehnaz
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 13:42 | |
bunlardamı bendemi bir tuhaflık var Zehram anlamadım
|
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|