|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dikkatli baktim burnun sag tarafinda kulak kiri renginde ve kıvaminda neden oluyor olabilir hafifi gozleride sapakli
|
|
![]() |
|
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Esimin israriyla hasteneye guttik akcigr filmi idrar kan tahlil istediler atesinoldugu icin hamsire kan alamadi bir igneyi soktu ugrasti kan bulamadi cocuk harap oldu sinirlendim cigerlerinde ses mi var dedim yok dedi niye rontgen istediniz dedim on gundur atesi olunca bakalım dedi hic birini yaptirmadan icimde rahat degil beklemelimiyim dogrumu yaptik ne olur bisey soyleyin hocam bide rapora hiperemik isaretlemis nedir acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosuna ugrasiyorsunuz.. Hiperemik: "kizarik" demektir.. Bir Teshis degil, arazdir... Neresi "hiperemik" mis??? Bogazimi? Yoksa gunumuzde moda olan, Kulak zarimi?? Niye bu konuda yazilanlari okumuyorsunuz?? ATES+Agizda pis koku+Dil ustunde silme pas tabakasi yoksa, Viral enfeksiyon demektir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 May 2017 Saat 19:57 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Hergun gazete okur gibi sizi okurum agizda degisik bir koku var ama kötümu degil mi anlamiyorum Dil de beyazlik var ama emsirdigim icin galiba sut suan atesi yine yukseldi 39 civari artacak gibi eller soguk hic antibiyotik kullanmadim bugune kadar deneme amacli kullansam mi atedi duserse devam ederim 15 aylik 105 kilo civari kan aldirmam zor olacak gibi sabrın s icin tesekkurler keske burda olsaniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Doktor kontrol ederken kulaga bakti bisey varmi dedim yok dedi bogaza bakti bisey demedi baska bi yerde kizariklik yok hafif burnu akıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Garibim, ne yapsin?? hicbir sey bulamayinca, "hiperemik" diye sallamis... Belliki; Gripal enfeksiyon.. Grip icin anlattiklarimi uygulayin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
13 gundur ates dusuyor cikiyor geceleri 40 geciyor ates mudahale etmiyorum ama baska arazda yok huzursuz ve istahsiz kafama cok takiliyor uzuluyorum bugun yine tahlil icin gitsem mi yoksa sabredim mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates+Koku+Pas konusunu degerlendiremiyorsaniz, "kan Sayimi" yaptirin... Muhtemelen, MON% yuksek cikacak. Eski mailleri okuyun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|