|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 13:29 |
Hocam iyi günler ben size danismis ve kizimi
sadece anne sutuyle beslemeye başladım hiç sorunumuz Yol sanki kızım şimdi daha mutlu.fakat bunu duyan arkadaşlarım beni cahil olmakla keyif catmakla kötü bir anne olmakla sucladi ![]() anne sütü 6.aydan sonra besleyici değilmiş yetmezmiş hocam birde kendim için bir sorum var benim bazen tansiyonum çok yükseliyor 16 10 olduğu oluyor ama tansiyon hastası değilim Dr gittik ama hiç birşey çıkmadı birden basım donur ağrıyor gözlerim ağırlaşıyor hareket edemez hale geliyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119920 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha evvel, kendileri anne sutu vermemis annelerin; serrinden, ve kiskancliklarindan sakinin.. Anne sutu vermeye devam..
Onlar; kendi aptalliklarini gordukce, kahrolan ve sizinde onlar gibi ayni hatalari yapmanizi isteyenlerdir. Sakin onlarin hicbir dediklerine kanmayin. Onlar, kendi doktorlarindan yedikleri kaziklari dogru sanan saf kimselerdir.. Enayiliklerine doymasinlar. Tansiyon icin, iyi bir Dahiliye doktoruna gidin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Haz 2014 Saat 14:08 |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum hocam anne sütü vermeye devam edicem
iyiki varsınız Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 04 Haz 2014 Saat 14:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|