Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21227
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 01:29 |
benim oğlanında saçları çok seyrekti ama kestiik hatta fotosunuda gördünüz   inanın çok gürleşti hiç beklemiyodum yni arada baya bi fark var
bizde oğluşumun 7. gününe kurbanını kestik iyikide kesmişiz çok fakir yararlandı çok mutlu oldum allah kabul tsin 
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 01:35 |
bende keseyim yaza o zaman cadının saçını..ama nasıl kesilecek onu bilmiyom
|
 |
fatmabek
Altın Üye
emir&yusufun annesi
Puanlar: 2802
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 01:40 |
emine Yazdı:
fatmcım güzel bi konuya değinmişsin
akika çok önemli gercekten biz kesemedik ama hep eksikliği var bizde işallah yaza kesicez..dedimya önemli bi konu akika,bizim cadının saçı çoktu kesilecek gibi diildi ben altından uyduruk kestim  fazla fazla verdik sadaka Allah kabul etsin... |
evet eminecim bana 7.gunu akikayı kesmek nasip oldu Allah sana da uygun zamanda nasip eder inşallah 
|
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 01:45 |
emine Yazdı:
bende keseyim yaza o zaman cadının saçını..ama nasıl kesilecek onu bilmiyom |
valla ablam bende aynı korkuyu yaşadım çünkü bnimkide çook kuduruk  babası berbere götürürken bile çok krkuyodu kıyameti koparacak diye...
fakat sesi hiç çıkmammış hoşuna gitmiş üstelik adam makinayı durdurunca ağlayıp tekrar istiyomuş sıpa   inş. seninkide öle durur 
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 01:59 |
inşallah...ama zannetmiyorum cıngarı çıkartır..bebek berberi varmı acaba
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 02:03 |
valla burda yok ama iistanbulda var yani daha doğrusu tv gördüm bi araştır bulursun bence onlar daha iyi anlarlar dillerinden
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 02:44 |
|
|
 |
bıdık
Katılımcı Üye
Puanlar: 588
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 11:15 |
 görüşleriniz için teşekkür ederim hanımlar,benimki de saçlı doğdu,arkadan biraz döküldü ama önden bayağı bir uzadı.Uçlarından kesecektim zaten ama kazımak içindüşünüp karar vereyim o zaman.  akikayı bizde kestik...herkesinkini Allah kabul etsin,Allah çocuklarımızı hastalıktan,kazalardan,kem gözlerden korusun ve hayırlı bir evlat olmalarını nasip etsin inşallah...
Düzenleyen bıdık - 14 Şub 2008 Saat 11:16
|
 |